Şimdi Ara

Bu video hangi programlarla yapıldı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar son zamanlarda bu tarz reklamlardan görür olduk. İşten anlayan ve temel eğitimi almış üniversiteli arkadaşlarımız yaratıcılıklarını kullanarak bu tarz reklamlardan yapıyorlar. Ama bu reklamlarda kullanılan programlar ne?

Adobe Premiere - Adobe After Effect - 3Dmax
    yazanlar olabilir ama ben premiere kullanmayı öğrendim şu anda diğer programlarda hangi aşamalar var bilmiyorum hatta after effect gerekli mi onu da bilmiyorum.

Tahmini olan aramıyorum yol gösterecek birisi arıyorum. Teşekkürler.

V İ D E O

• sony vegaslada yapılabilir gerekli olan hayal gücü ve programa hakimiyet
  • bu tarz bir video yap deseler gerekli donanıma sahip misin ?
  • After Effects ile yapıldığını biliyorum ancak proğrama hakim değilim
  • MysticArt, Vegas dedikten sonra yazdığım yazıyı okudu mu okumadı mı emin değildim de doğru söylüyorsun.

Bu videoya benzer bir video hazırladım ama benimki tek boyutlu. Bundaki o kamera geçişleri ve zemini free kullanma olayını yapamıyorsun. 3ds max ile bu mümkün olduğu için acaba mı diye düşündüm ama after effect de bunları sağlıyor.
  • Bu bir motion graphic çalışması. Hatta Kinetic typography desek daha doğru olur. Motion graphic işlerinde artık endüstri standartı haline gelen başlıca programlar: After Effects ve Apple Motion'dır.
    After effects ile buna benzer bir çalışma yapmak için sana şu dersi önerebilirim. Tıkla
    Kolay gelsin.
  • ''Bu şarkının'' nakaratı benden sana gelsin.

Sağolasın =)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tipgrafi dersleri güzel sanatlar fakültesinde veriliyor. kuzenim mezun oldu ona danıştım cevap vermeyince '3' kafalı
  • Ritmik hareketli tipografinin mantığını şu derste anlatmaya çalışmıştım. Faydası olur umarım.

http://www.frametr.com/viewtopic.php?f=51&t=1790
  • peki bir sorum olacak. yazıların yerlerini, geçişlerini ayarladıktan sonra camera ayarları yapılıyor. ardından neden null yapılıyor, amacı nedir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.