Şimdi Ara

Bu ülkeyi yöneten sizsiniz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkes birbirine laf anlatmaya çalışıyor kendi düşüncelerini karşısındakine aktarabilmeyi çalışıyor lakin unutulan bir şey var.Bu ülkenin insanı,halkı değişmediği sürece bir şey beklemeyin.Bu yazıyı okuyan farklı düşüncelerdeki her kesime sesleniyorum iyi düşünün ve karşınızdakinin düşüncelerini de bir değer verin direk ön yargı ile bakmayın ve sonrasında yine düşüncenizi iyi bir şekilde ifade edin.

Bu forumun çoğunluğunu liseli öğrenciler oluşturuyor(aynı benim gibi). Unutmayın ağaç yaşken eğilir.Şimdi doğru düşünmeyi,yorumlamayı ve sorgulamayı öğrenemezseniz ilerde öğrenmeniz çok zor olacaktır.

Titreyip bir kendinize bakın şu konu dışında veya başka forumlarda,sitelerde ne kadar gereksiz amaçlarla uğraştığınıza bakın.Tipim nasıl SS'li vb. konular size hiç bir şey kazandırmaz.Tarzım nasıl karizmatik miyim gibi yardım amaçlı açtığınız bir konuya bir şey demem hatta aferin iyi düşünce derim sonuçta insan kendini geliştirebilmek için başkalarının düşüncelerine de ihtiyaç duyar.

Bakın biz kaybettiysek bir parti yüzünden değil beynimizden ve kalbimizden dolayı kaybettik.Bu ülkedeki insanların bir şey yapmaması için ellerinden gelen her şey yapılıyor.Okulda dersler boş geçince sevinmeyin gidin müdür yardımcısına hesap sorun.Oraya yatmaya değil bir şeyler öğrenmeye gidiyorsunuz ve unutmayın hayat sadece akademik bilgilerden oluşmaz.

İşinize giderken mutsuz oluyorsanız başka bir iş yapmaya çalışın.Söve söve bir işe gidip ruhunuzu,beyninizi heba edeceğinize keyif alacağınız bir şekilde gelir kazanmaya çalışın.Evet başta zorlanabilirsiniz ama ilerlemeye başladığınızda çok iyi hissedersiniz.

Bu her konuda,alanda geçerli arkadaşlar.Unutmayın yaratıcı bize düşünme,yorumla ve sorgulama hakkını verdiyse kullanalım boşa vakit harcamayın

• imza
  • Bu forumun çoğunluğunu liseli öğrenciler oluşturuyor(aynı benim gibi).

Sonrasını okumadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  Bu ülkeyi yöneten sizsiniz...
  • Bu tarz cevaplar,tepkiler geleceğini tahmin ediyordum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.