Şimdi Ara

Bu ulaşım zamlarının sebebi ne ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • CHP li veya AKP li değilim , bi farkları da yok benim gözümde , zamları savunanları görmek istiyosan Twitter'a bak binlercesine rastlarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • antonidas kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum, daha kendi aralarında bile nezaketli bir şekilde , çözüm arayan bir şekilde konuşmuyorlar. Horoz dövüşü peşindeler , biri milleti CHP ile korkutup oy toplama derdinde , diğeri milleti AKP laikliği siliyor , şeriat getircek diye korkutup oy toplama derdinde , biri de başkanlık derdinde , diğerleri ülkeyi bölme derdinde , MHP desen kendine hayrı yok , toprak kayarken bunlar horoz dövüşünden ne kopartırım derdinde

• quote:

Orijinalden alıntı: Deníz

Treth zamlara tepki göstermiş çok ilginç

Haksızlık ediyorsun bana
  • Treth bende blokluydu ama alintidan ne yazdigini gordum. Daha ben de dun Taksim'deydim (gezme), Galatasaray Lisesi'nin orada protesto yapilmis, polisler protestoculari aliyordu. Seksen polis 25 protestocuydu

Taksim'e yakin oturuyorsa her gun orada kac polis Istiklal'in bir basinda bir Galatasaray'da kac minibusle nobette bir soyleyebilir mi? Ayrica birak protesto eden bir seyler soylemesini, 5 arkadasiyla gidip Istiklal Caddesi'nde herhangi bir noktada yarim saat dikilmelerini istiyorum, kac tane sivil gelecek acaba baslarina?

Ekleme: Marmaray'da calisma basladi, belki ondandir zamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelerinli -- 6 Şubat 2016; 0:17:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Çünkü bir şey yapmıyoruz.

Millet metroda pozisyona girince güvenlik kızıyor diyerek Taksimi ateşe veriyor.

Ama delice zam yapıldı bu yıl 2 kişi meydana çıkıp ( bende dahil ) bunu protesto etmiyor.

Hal böyle olunca adamlarda döşüyor zammı.

Artık bu topraklarda protesto hakkı olmadığı için kimse sokağa çıkmak istemiyor, insanlar korkuyor. Düşünsene, hükümet ya da uygulamaları hakkında en ufak bir muhalif sese tahammül var mı? Bunu yapmaya çalışanlar ''terörist, hükümeti devirmeye teşvik ediyorlar, paralelci, dış mihrak'' olarak yaftalanmıyor mu? Polis 10 kişi toplansa bile tekme tokat girişmiyor mu?
    Protesto hakkımız artık yok, bunu elimizden aldılar.

Yav he he amma abarttın sanki ben burada yaşamıyorum.

Tamam abi ben abarttım, hatta kekini de biraz kabarttım.

• Zam değil fiyat artışı, bütün bunlar istikrar. Çok yaşa akepe.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wacom Intuos

Treth hem saldırganlıktan şikayet ediyorsunuz hem de insanlara olan öfkenizi kusmuşsunuz. Dolmuşsunuz yine. Dediklerinizle yaptıklarınız çelişki içerisinde. Rahat rahat kim protesto yapabiliyor merak ettim. Zeballah gibi susturmadan başka bir vaziyet göremiyoruz da. Zam konusuna gelince insanlar kabullenmiş, yaparlar istedikleri gibi.

Nerede nereye saldırmışım ben yine anlamadım ama neyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asau

Çok değil 4 yıl sonra seçim var, buraya gelip ağlaşacağınıza çalışın; ekmek nasıl ucuzlar, nasıl ucuz ulaşım olur diye beyin ARGE çalışması yapın. Yoksa ağlamayla ucuzluk gelmez!

15 yıldır çalışıp ARGE yapanların hali ortada
    tek çozümleri kendilerinin tüm açıklarını maaşlı halka kilitlemek, sonrada halinize şükredin diye tv kanallarına hocalar atamak..

yazdıklarının hiç birinde samimi değilsin asau farkındasin değil mi? çunki bütün forum farkında!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasaran82 -- 8 Şubat 2016; 8:25:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asau

Çok değil 4 yıl sonra seçim var, buraya gelip ağlaşacağınıza çalışın; ekmek nasıl ucuzlar, nasıl ucuz ulaşım olur diye beyin ARGE çalışması yapın. Yoksa ağlamayla ucuzluk gelmez!

Bu ulaşım zamlarının sebebi ne ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.