Şimdi Ara

BU üÇ telefondan hangisini alırdınız ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende aynı senin gibi bu üç tel arsında kalmıştım bende w810 alıyorum dedim k790i'nin fiyatı düştü..
    şimdi yeni topic açmak da istemiyorum arkadaşlar mazur görün
    şunların arasına bi de k790'ı ekleyip yorum yapsanız..?
  • sony ericson alda gör.Her modeli sorunlu o markanın.
    Gerçi w810i çok iyi o ayrı mesele ama ben olsam nokiaya güvenir nokia alırım.
    Ancak unutma autofocus çok işine yarar.AYarıca walkman 810 i derler ona..
  • ben symbian olsa daha ii olur derdim am bu ucunden w810 i alırdım heralde ama bunların icine n71 de dahil etseydin n71 derdim
  • Kesinlikle w810 ama aynı paraya k790'da alabilirsin...
  • W810İ
  • BEN ALDIM KULLANIYORUM MÜTHİŞ OLAĞANÜSTÜ BU TELEFON... HERKEZ MERAK EDİYO DİMİ MARKASI NE DİE!!! TABİKİDE W810İ NUMBERONE
  • w810 al iyi kamera istersen var müzik telefonu tasarım e daha ne olsun

• EYLÜLDEN BERİ ALMISSINDIR HERALDE***
  • Dikkat ettim de sabahtan beri walkman tel konuları özellikle de w810 konuları hortluyor.Herhalde arkadaşın teki w810 diye aratmış forumda, çıkan sonuçlara da paso cevap yazıyor
  • nokia kullanıcısıyım ama muzık dınleyecegım dıyorsan w810 i den baskasına bakma derım bu uc telefon ıcınde en ıyısı bu... hem kaba degıl
    ve muzık olarak dıgerlerınden daha fazla ımkanlar saglar... 3250 ve n70 den asagı kalır bı ozellıgıde yok... n80 tavsıye ederım ama bu ucunden bırını alacak mıssın
  • hort
  • w810
  • başka söze gerek yok tek gerçek sony ericsson walkman

• arkdaşım dalgamı geçiyosun w810i bence okdar abarttığınız kadar iyi bi tel. değil neleri var bu telinki?

quote:

Orjinalden alıntı: kampüs61

başka söze gerek yok tek gerçek sony ericsson walkman

• neleri yokki!!! bir sürü özellik sayıldı topic de knight arkdaşımız kaç kere yazdı sen hiç okumadınmı??
  • Bu 3 telefon arasında W810 bence
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.