selamlar. Sıralama 81805 deprem bölgesindeyim sizce liste iyi mi arkadaşlar açıkta kalma durumu olmaz di mi? önerilerinizi alabilirim ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bu tercih listesini sisteme girdim

-
-
Ataturk uni ceng hayirli olsun..
-
quote:
Orijinalden alıntı: UyazaaaAtaturk uni ceng hayirli olsun..
Türkçesi mi hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet.. Keske yeni acilan csleri ve deu csi de yazsaydiniz.. Belki tutarlardi..
-
hocam haklısınız fakat şirketler, firmalar öncelikli olarak mühendis alımı yapıyorlar diye biliyorum. csnin fen edebiyat fakültesi olması beni biraz uzaklaştırdı
Kimsenin umrunda degil, diplomanda ne yazdigi. Daha 1 hafta once deu csten bir arkadasimla oturduk 3.sinifta 22k kazaniyor.(unique bir ornek ama boyle insanlar da var diye soyluyorum). Neyse, umarim gonlunuzce olur.
-
doğru karar vermişsin. işveren bilgisayar mühendisi istihdam ettiğinde devlet maliyet açısından işverene yardım ediyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: UyazaaaKimsenin umrunda degil, diplomanda ne yazdigi. Daha 1 hafta once deu csten bir arkadasimla oturduk 3.sinifta 22k kazaniyor.(unique bir ornek ama boyle insanlar da var diye soyluyorum). Neyse, umarim gonlunuzce olur.
teşekkurler hocam Atatürk üni mutlu eder. çok çekmez umarım ceng. açıkta kalma ihtimali yok değil mi? biraz daha düseyim mi yoksa tercihte? deprem kontenjanından atüyü kesin gibi gorüyodum ben
quote:
Orijinalden alıntı: 2 diamonds 7 spadesdoğru karar vermişsin. işveren bilgisayar mühendisi istihdam ettiğinde devlet maliyet açısından işverene yardım ediyor.
evet hocam dediğiniz gibi. peki listede biraz daha düşmem gerekir mi siralamama göre deprem kontenjanı da var adana atü için
up
up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X