Şimdi Ara

Bu telefonlar arasından hangisi alınmalı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam.Bu telefonlardan birini alacağız ancak araştırma vs yapmamıza rağmen hangisi bu fiyatı eder hangisi daha iyi anlayamadık... İphone 6 2 çekirdekli 1 gb işlemci falan filan 3 bin lira ama 1.5 lira olan gm elite plusa herkes çok pahalı demiş ve özellikleri iphonu 10 a katlıyor. kendimde iphone 5 var gayet memnunum kaliteli vs.Ancak anlayamadığım nokta şu,telefonun ederi neye göre belirleniyor ? En iyi işlemci,çekirdek vs olanı mı alınmalı yoksa garantili markalar Samsung vs mi ? Bu sorularımı da açıklayarak aşağıdaki telefonlardan hangisi alınmalı yazarsanız çok sevinirim.

Samsung a7
    asus zenfone 2
    huawei p7
    gm discoveri elite plus

zenfon'u 4g ram yüzünden seçtik fiyatı da çok uygundu.Diğerlerini ise metal kasaları yüzünden.Ekleyeceğiniz varsa lütfen metal kasalı telefonları ekleyiniz ve fiyatı 1.5 binden fazla ollmasın

• kukileta K kullanıcısına yanıt
    zenfone 2 yi alın
  • xperia c4-c5'e de bakın
  • Metal kasa istiyorsanız samsung galaxy alpha'ya da bakın hocam.

Düzeltme: anlatım bozukluğu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hepsi manyak bunların -- 5 Ekim 2015; 23:17:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsung alma her cihazı ayrı baş belası sony z2 z3 c4 c5 m5 modellerine yönel.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O fiyat bandında z2 öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler uzun uzadıya ben de araştırdım. Hem tipi hoş olsun hem de performans vs güzel olsun malzemeside kaliteli olsun dedim ve kasayı da küçük tuttum . Birsürü telefonun arasından eleye eleye elimde bunlar kaldı.

Lenvo vibe x2
    Samsung a5
    Huawei p7
    Gm discovery elite plus

Samsung'un özellikleri bunların çok gerisinde kalıyor ve büyük ihtimal de onu almayacağım.
    Lenovo 950 lira çok cazip
    Gm türk şirketi diye güvenmiyorum ama fena telefon değil :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araçlardan hangisi alınır ?
    13 yıl önce açıldı
    Bu ikili arasında hangisi?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukileta

Beyler uzun uzadıya ben de araştırdım. Hem tipi hoş olsun hem de performans vs güzel olsun malzemeside kaliteli olsun dedim ve kasayı da küçük tuttum . Birsürü telefonun arasından eleye eleye elimde bunlar kaldı.

Lenvo vibe x2
    Samsung a5
    Huawei p7
    Gm discovery elite plus

Samsung'un özellikleri bunların çok gerisinde kalıyor ve büyük ihtimal de onu almayacağım.

a5'i sakın alma cihaz bir müddet kullandıktan sonra kasmalar başlıyor samsung'un orta giriş seviyesi cihazları alınmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freeze MF

quote:

Beyler uzun uzadıya ben de araştırdım. Hem tipi hoş olsun hem de performans vs güzel olsun malzemeside kaliteli olsun dedim ve kasayı da küçük tuttum . Birsürü telefonun arasından eleye eleye elimde bunlar kaldı.

Lenvo vibe x2
    Samsung a5
    Huawei p7
    Gm discovery elite plus

a5'i sakın alma cihaz bir müddet kullandıktan sonra kasmalar başlıyor samsung'un orta giriş seviyesi cihazları alınmaz

Anlamıyorum o özelliklere sahip bir telefon nasıl kasıyor ... Samsung bu kadar adi mi cidden ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Freeze MF

quote:

Lenvo vibe x2
    Samsung a5
    Huawei p7
    Gm discovery elite plus

Anlamıyorum o özelliklere sahip bir telefon nasıl kasıyor ... Samsung bu kadar adi mi cidden ?

samsung'un sadece tepe modelleri iyi gerisi iyi değil arayüz çok şişiyor cihazlarda resmen androidin dışında 2. bir işletim sistemi var sanki samsung alacaksan cihazda 3-4 gb ramli modeller alınmalı 1-2gb'lık modeller yaramaz.En basitinden bir arkadaşım beğenerek aldı bu cihazı ilk başlarda çok iyi falan diyordu aradan 5-6 ay falan geçti tekrar sorduğumda telefondan illallah etmiş takılma,kasılmalardan dolayı özellikle mesaj yazarken çok fazla kitlenme oluyor dedi sonra dayanamayıp sattı huawei g7 aldı

• zen 2
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.