Şimdi Ara

Bu Telefonda Yok Yok !! 729 TL yerine 580 TL ve 12 Taksit +50 TL HEDİYE ÇEKİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
5.280
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yeni telefon alacaklar, özellikle de 500 TL civarı para verecekler birazcık daha beklesinler ve minimum 1 GHz'lik işlemciye sahip modelleri alsınlar.
    Mis gibi tam flash desteğine sahip olurlar. Android'in gelecek sürümlerinden de uzak kalmazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SUAVI

Yeni telefon alacaklar, özellikle de 500 TL civarı para verecekler birazcık daha beklesinler ve minimum 1 GHz'lik işlemciye sahip modelleri alsınlar.
    Mis gibi tam flash desteğine sahip olurlar. Android'in gelecek sürümlerinden de uzak kalmazlar.

bu arkadaşın dediği de son derece mantıklı... acilen telefona ihtiyacınız yoksa bekleyebilirsiniz...
  • Beklemek ? ne kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakup_unsal

Beklemek ? ne kadar

belirsiz :) aslına bakarsan beklemenin bir dur noktası yok... 1GHzlik modeller geldiğinde kesinlikle 500 lira olmayacak... onlar 500 lira olana kadar neler çıkar bilinmez... ha an itibariyle 500 liraya i5700 çok iyi ama detayda eksikleri vardır... benim beklentim olmadığı için herşey güzel ama kimine göre live wallpaper desteklememesi ve froyo update'i olmaması kötüdür... wildfire için froyo duyuruldu ve live wallpaper destekliyor ama o da 699tl... bir garip dünya yani :)
  • i5700 e froyo gelip gelmeyeceği belli değil,dahası i5700 de hiçbir tuş ışıklandırması yok,unutmuş samsung

500 liraya 1 ghz li android beklemek hayalden başka bişey olmaz,ama 2 mp kameralı 600 mhz android corby gelecek 500 tl den eylül ayında,işinize gelirse onu bekleyin derim,gerçi ekran qwga ama naparsın

wildfire usa fiyatı 350 dolar burada ise 700 kayme
  • corby nedir hocam detay için link verirmisin beklemeye değermi
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

wildfire usa fiyatı 350 dolar burada ise 700 kayme

bizde fiyatı artıran unsur yüzde 18 gibi devasa vergi oranı yoksa 350 dolarda bugünkü kurla 540 tl civarı ediyo farkı üzerine kdv eklenmesiyle 699 tlya uçuyo ama teknosa bu fiyata satıyosa yakında vatan falan getirirse 600 altına satar beklemek lazım.

lg içinse bencede pahalı o telefon.
  • arkadaslar, yanlisim varsa dizeltin ama, i5700 yerine i7500 neden olmasin.. vatan haftasonu 454 TL ye satmisti..
    javali telefonlarin daha gidecekleri cok uzun yol var. baska bir forumda bu lg ye we-travel diye bir navigasyon programini bir turlu kabul ettiremeyen kullanicilar var. anlamadim gitti, javalar da cesit cesit galiba.

neyse benim de gozdem i8910 hd (tabi 2.el) :D
  • 1 ghz modeller piyasaya hızlı girecek gibi görünüyor. htc hd2 den sonra samsung galaxy s, nokia n8, iphone 4 vs bir çok model oldu piyasada. Bu modellerin fiyatları şimdilik yüksek ama 1 yıl içinde alınabilir seviyelere ineceklerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktorhia

arkadaslar, yanlisim varsa dizeltin ama, i5700 yerine i7500 neden olmasin.. vatan haftasonu 454 TL ye satmisti..
    javali telefonlarin daha gidecekleri cok uzun yol var. baska bir forumda bu lg ye we-travel diye bir navigasyon programini bir turlu kabul ettiremeyen kullanicilar var. anlamadim gitti, javalar da cesit cesit galiba.

neyse benim de gozdem i8910 hd (tabi 2.el) :D

i7500 kullanıcı yorumları göre daha sorunlu bir cihaz. Daha eski, Android 2.x desteği yok, işlemcisi daha yavaş, pil ömrü daha kısa.
  • Elbette görüşünüş, özellik ve fiyat anlamında pek çok model olmasına rağmen, 500-600 TL fiyat aralığında, cihazın fabrikasyon ve donanım özellikleri bakımından KM900 Arena oldukça dolu bir ürün..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ripzombie35 -- 14 Eylül 2010; 11:11:30 >
  • Ürün kampanyasına Eklenti yapılmıştır.

580 TL Fiyatı ile 12 taksitle sahip olabileceğiniz LG KM900 'ü satınaldığınızda ayrıca 50 TL Hediye çeki kazanabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.