arkadaşlar bu tür telefonlar hakkında hiç bilgim yok çok iyi olmadığını biliyorum ama kullanmış olanlar bi yorum yaparsa sevinirim
öncelikle alan birine sordum kamerası gayet iyi dokunmatiği de iyi diyor kötü yönleri video izlerken kasıyor mu ne o tarz bişey söyledi unuttum , satıcıyla görüştüm android uygulamaları çalıştırıyor dedi dedim işletim sistemi android mi hayır ama android destekli diyor inandırıcı gelmedi fakat bu işlerden hiç anlamıyorum bilen vardır belki oluyordur
ürünün markası belli değil ios kullanıyor ama androidde olabilir yerine göre yardım etmek isterdim ama bu telden bişey anlamadım ben toplama telefon gibi bişey bu sanırım
Kazık yeme ihtimalin potansiyel gibi duruyor yaklaşma derim.
2.el güzel bir telefon alabilrisin.
380liraya Galaxy S görmüştüm.
yani gerçek İphone 4'ün rakibini alabileceğiniz fiyata neden çakma alacaksınız ?
50 lira bile olsa almanızı tavsiye etmem. Sar değerleri çok yüksek oluyor sağlığınıza zararlı.
Ne IOS'u ne Android'i Native JAva çakma işletim sistemi kullanıyor. Bi IOS yazmak kolay mı Kopyalamak kolay mı? Hiç bi uygulama açamaz bu telefon kanımca. Orijinal marka almak varken çakmaya yönelmeyin, fakir zihniyeti kullanmayın.