Bildirim
Bu telefon alınır mı ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Alınabilir bir telefon -
güzel özellikleride marka dan korkum varquote:
Orijinalden alıntı: Kaptan reyiz
Alınabilir bir telefon -
Ben hayır diyorumquote:
Orijinalden alıntı: burak1711
güzel özellikleride marka dan korkum var
Alıntıları Göster
Sebep: Marka GM ye gelene kadar bir sürü marka var.Samsun Apple Nokia Lg Sony.Elbet f/p ürünü bi ürün bulursunuz -
walla gecenlerde bi yerde gene vardı aslında telefon baya bi iyi ama hafıza kartı olmaması biraz dusundurucu gibi sanırım yoktu bide hani marka yani aynı ızelliklerde samsunglar 1,200 den baslıyo oda var fiyat cok iyi tutarsa eger alır basını gider ayrca bunu gm de yapmıyo baska bi firmayla ortak yapıyolarquote:
Orijinalden alıntı: CiNDeRMooN_35
Ben hayır diyorum
Sebep: Marka GM ye gelene kadar bir sürü marka var.Samsun Apple Nokia Lg Sony.Elbet f/p ürünü bi ürün bulursunuz
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Atak-1
walla gecenlerde bi yerde gene vardı aslında telefon baya bi iyi ama hafıza kartı olmaması biraz dusundurucu gibi sanırım yoktu bide hani marka yani aynı ızelliklerde samsunglar 1,200 den baslıyo oda var fiyat cok iyi tutarsa eger alır basını gider ayrca bunu gm de yapmıyo baska bi firmayla ortak yapıyolar
Alıntıları Göster
burda incelemesi var valla bu paraya kacmaz aslında eger uzun sure kullanırım satmam diyosan al bence
-
quote:
burda incelemesi var valla bu paraya kacmaz aslında eger uzun sure kullanırım satmam diyosan al bence
İncelerini izledim hep gayette güzel telefon almayı düşünüyorum hayırlısıyla
-
şu an bide hepsiburadada 100 TL hediye çekiyle satışa sunuluyor 500 liraya geliyor valla alınır aslında yaquote:
Orijinalden alıntı: burak1711quote:
İncelerini izledim hep gayette güzel telefon almayı düşünüyorum hayırlısıyla
Alıntıları Göster
-
Aman dıyeyım sıze ucuz etın yahnısı mısalı pısman olmayın sonradan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hakkaten güzel tel bu fiyata şaşırdım ama general Mobile gelişim içinde..yayılması için kurban verdiler bu tel de cabası
quote:
Orijinalden alıntı: CiNDeRMooN_35
Ben hayır diyorum
Sebep: Marka GM ye gelene kadar bir sürü marka var.Samsun Apple Nokia Lg Sony.Elbet f/p ürünü bi ürün bulursunuz
Bu cihaz yerine önereceğiniz "samsung,nokia,apple,htc" cihazlarını bir sayarmısınız?
quote:
Orijinalden alıntı: stevejones
Aman dıyeyım sıze ucuz etın yahnısı mısalı pısman olmayın sonradan.
telpa garantili sonucta herkes cok menun valla s4 gibi cihaz -
Çok iyi tel orta üst segmentte özellikle fiyatıyla iyi yerler edinir
konusundan takip edelimquote:
Orijinalden alıntı: One_Shot
Çok iyi tel orta üst segmentte özellikle fiyatıyla iyi yerler edinir -
kesinllikle düşünmeden alınırquote:
konusundan takip edelim
Alıntıları Göster -
quote:
şu an bide hepsiburadada 100 TL hediye çekiyle satışa sunuluyor 500 liraya geliyor valla alınır aslında ya
hocam o hediye çeki aldığın ürün de kullanılamıyor , belli bir miktar alışveriş yaptığın zaman aktif oluyor eğer aynı aldığın üründe kullanılıyor olsaydı çoktan almıştım xperia sp yi -
quote:
Orijinalden alıntı: Trbznlu61
quote:
şu an bide hepsiburadada 100 TL hediye çekiyle satışa sunuluyor 500 liraya geliyor valla alınır aslında ya
hocam o hediye çeki aldığın ürün de kullanılamıyor , belli bir miktar alışveriş yaptığın zaman aktif oluyor eğer aynı aldığın üründe kullanılıyor olsaydı çoktan almıştım xperia sp yi
yok ben içeriğini biliyorum ama heryerde 600 zaten ole yada bole indirim saglar yani o acıdan demiştim -
doğru bir de yapı kredidendi sanırım %10 para puan geliyo onu kullanabiliyosunuz ama yani 540 oluyordu sanırım -
quote:
doğru bir de yapı kredidendi sanırım %10 para puan geliyo onu kullanabiliyosunuz ama yani 540 oluyordu sanırım
sanırım ole birsey var -
Eğer telefonu aldıysanız performansı hakkında bilgi verebilir misiniz?quote:
Orijinalden alıntı: Atak-1quote:
doğru bir de yapı kredidendi sanırım %10 para puan geliyo onu kullanabiliyosunuz ama yani 540 oluyordu sanırım
sanırım ole birsey var
Alıntıları Göster
Beklemedeyim hocam.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X