Şimdi Ara

Bu tabletle neler yapılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorum aşağıdaki tabletle telefonla internete girdiğim hattımdan internete girebilir miyim ?Diğer önemli sorumda örneğin 1 TB harici disk takip film izleyebilir miyim ?

7" kapasitif ekran 512mb 8 gb siyah tablet pc

İşlemci ALLWINNER A10 Yüksek performanslı Cortex A8 işlemci
    Hafıza 512MB DDR3
    Depolama Dahili 8GB - Harici hafıza kartı ile 32GB’a kadar yükseltilebilir
    Kablosuz IEEE802.11b/g/n Kablosuz internet
    USB USB2.0 OTG high speed arabirim
    Video Çıkışı HDMI 1.3 Yüksek tanımlı video çıkışı (1080p)
    Ses Dahili Hoparlör - 3.5mm Kulaklık girişi - High Q Akustik ses - Dahili Mikrofon
    Boyut 7 inch (5 noktadan dokunmatik kapasitif Multi-Touch)
    Çözünürlük WVGA 800*480
    Renk 16,000,000 Renk
    3G Desteği Harici 3G Desteği
    Sistem ANDRIOD 4.0
    Ölçüler (Uzunluk × Genişlik × İncelik )193×114×10,4mm
    Renk Siyah - Beyaz
    Ağırlık 320 gr
    Kamera 0.3 Mp dahili (Görüntülü görüşme desteği )
    Aksesuarlar Kulaklık - Şarj Adaptörü - Kullanım Kılavuzu - USB kablo – Garanti Belgesi

• Tablet'in Sim Kartı desteği Varmı Onu Belirtmemişsin Harddisklede Olmuyor Sanırım Hafıza Kartına Atıp İzlemen Gerekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParadoxL

Tablet'in Sim Kartı desteği Varmı Onu Belirtmemişsin Harddisklede Olmuyor Sanırım Hafıza Kartına Atıp İzlemen Gerekli

Bende bilmiyorum özeliklerini aynen yazdım Harici 3G Desteği var diyor o olabilir mi diye sordum.
    harici disk takamıyorsam heralde 32gb kadar flash bellek olur mu oda olmazsa hiç bir anlamı olmaz almamın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende probook marka var otg ile hdd bağlayabiliyorum, sim desteğim yok ama bnm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8AC7DD5C3 -- 10 Eylül 2012; 13:03:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: headkoc

quote:

Orijinalden alıntı: ParadoxL

Tablet'in Sim Kartı desteği Varmı Onu Belirtmemişsin Harddisklede Olmuyor Sanırım Hafıza Kartına Atıp İzlemen Gerekli

Bende bilmiyorum özeliklerini aynen yazdım Harici 3G Desteği var diyor o olabilir mi diye sordum.
    harici disk takamıyorsam heralde 32gb kadar flash bellek olur mu oda olmazsa hiç bir anlamı olmaz almamın.

Bellek Olarak Sadece HAfıza Kartı Kullanılıyo Tabletlerde Birkaç Adet İstisna Var Fiyat Aralığın Ne KAdar Ona Göre Sana Flash Bellek Destekli Bir Tablet Önereyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.