Şimdi Ara

Bu Tabancanın Markası Nedir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
9.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Cypher = KingHarami / HayatOffline
  • <HORT>

Dizi Amaçlı blow magnum mod 2000 ancak gerçek olsa behzet reyiz brownig hi power kullanırdı.

Browning Hi Power

Bu Tabancanın Markası Nedir?

</HORT>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelas -- 15 Şubat 2012; 2:39:22 >

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

O silahın şarjör kısmındaki delik her silahta oluyor mu?Eskiden boncuklu/plastik tabancalarda vardı.

Gerdel yayi sokme kismi o delik her sarjorde vardir, sarjor de sokulur ve bakim yapilir zaman zaman veya eskidiyse o yay degistirilir.
    Silah oyuncak fakat kitapta 14 lu Browning kullandigi yazar. Sig Sauer ile beraber alemin en baba tabancasidir fiyati da 3000 dolar kusurdur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kulak Misafiri

quote:

Orijinalden alıntı: unknownartist

quote:

Orijinalden alıntı: Kulak Misafiri

Yeni bir Ertuy vakası mı yoksa? Konu, mesaj, nick, imza silsilesi

Ertuydan sonra çok ertuy taklidi çıktı.

Bu da onun Ankara'lı versiyonu sanırım

Kalbimi kırdınız yarbayım Halbuki dizinin fanıydım sadece o dönem. Hala da fanıyım gerçi ama coşku kayboldu. ertuy nere, ben nere.. @unknownartist @Kulak Misafiri

• Ekol S66'ya benzettim
     Bu Tabancanın Markası Nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • behzatın elindeki silah:ekol aras(browning hp yani 14lünün replikası) Behzatin kitaptaki silahı 14lüdür .zaten behzatın mezun olduğu dönemin polislerine gerçek hayatta da 14lü verilmiştir . Hatta kitapta Harun , müdüründen o dönemin emniyetine yeni gelen silah olan CZ75lerden ister fakat alamaz . Dizide kullanılmak için 14lüye en çok benzeyen kurusıkı olan ekol aras seçilmiştir. arkadaslar blow magnum 2000 veya ekol s66 demişler fakat horozlara bakarsanız anlaşılıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakC11 -- 25 Haziran 2016; 0:26:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurakC11

behzatın elindeki silah:ekol aras(browning hp yani 14lünün replikası) Behzatin kitaptaki silahı 14lüdür .zaten behzatın mezun olduğu dönemin polislerine gerçek hayatta da 14lü verilmiştir . Hatta kitapta Harun , müdüründen o dönemin emniyetine yeni gelen silah olan CZ75lerden ister fakat alamaz . Dizide kullanılmak için 14lüye en çok benzeyen kurusıkı olan ekol aras seçilmiştir. arkadaslar blow magnum 2000 veya ekol s66 demişler fakat horozlara bakarsanız anlaşılıyo

Dostum yıllar geçmiş nerden nasıl buldun konuyu helal olsun. Biz makinenin ne odluğunu bulmuştuk zaten, yukarıdaki arkadaşlardan birinin söylediği doğru ama hangisi hatırlamıyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.