Şimdi Ara

Bu Suriyeliler ne zaman gidecek ulkelerine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
3
Favori
1.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu yağma yapan kişileri biz neden kız yurduna yetiştiriyoruz neden besliyoruz halk zor durumda bunlar keyif çatıyor yine Twitter'da gördüm birsürü video resim paylaşmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeylerBeyi35 -- 9 Şubat 2023; 16:54:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Deprem olmuş ,kafanıza göre takılıyorsunuz, misafir olduğunuz ülkenin vatandaşları çadırlarda, enkaz başında titrerken, o ülkenin vatandaşları enkaz altında donarak ölürken, yurtlara yerleştirilen siz olsanız gider misiniz ? tabikide gitmezsini o yurtlarda hemen sex yapmaya başlarsınız. Yetmez ya şu sol taraftaki kız yurdunada bir gidelim dersiniz.

Nasıl olsa Treth gibi sizi koruyacak binlerce AKP sevdalısı var. Bakın bu konuda bile yeaaa onlar değildir çingenelerdir diyebiliyor. Boşuna ağa babası demiyorum buradaki AKP sevdalıların.

• O bölgenin çingeneleri muhtemelen ne var canım lazımdı aldık kafasındadırlar onlara sorsan

• Treth kullanıcısına yanıt

Adamlar nargile ile gelmiş ilişkiye giriyorlar öğrencilerin eşyalarını gasp ediyorlar

• BeylerBeyi35 kullanıcısına yanıt

Çingene işte ne bekliyorsun ki? Bana göre direkt taş taşıma da filan kullanılmaları lazım zincirli bir biçimde. Acımayacaksın.

• Hiçbir zaman

• Hiç mi tepki gösteren yok koca forumda

• Yönetim değişmedikçe gitmeyecekleri kesin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biz derken ırkçı diyenler vardı adamlar nargile keyfi yapacaklar.akp kalırsa gitmeleri mümkün değil

• içeceksin şarabı seveceksın arabı

• Hiçbir zaman

• Kaynak ver kardeşim görmediğiniz şey hakkında nasıl tepki gösterelim?

• Treth kullanıcısına yanıt

Ne cingenesi kardeşim Suriye'nin Arapları bunlar afganda doluymuş

ekşi sözlük
    mersin kız yurduna suriyelilerin yerleştirilmesi
    https://eksisozluk.com/mersin-kiz-yurduna-suriyelilerin-yerlestirilmesi--7577205?a=popular

Dehşet görüntüler var suç konu sahibinde kaynaksız konu açıyor

• DeepImpact. kullanıcısına yanıt

Bunu yakalandıktan sonra yalanladılar ya. O bölgeden bir bölge insanın adını söylediler ama unuttum. Twitter da görmüştüm valla link görürsem atarım.

Biz farklı şeylerden bahsediyoruz anlaşılan gerçi konunun başlığı değişmiş. Benim dediğim yağma yapıp yakalanan grup ile alakalı idi. Bu konu yağmadan yakalananlar ile ilgiliydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 9 Şubat 2023; 17:41:33 >
  • BeylerBeyi35 kullanıcısına yanıt

Yıllardır tepki gösteriyoruz, bu yönetim olduğu sürece gitmeyecekler aksine daha fazlasını getirecekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 9 Şubat 2023; 17:40:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Bunu yakalandıktan sonra yalanladılar ya. O bölgeden bir bölge insanın adını söylediler ama unuttum. Twitter da görmüştüm valla link görürsem atarım.

Biz farklı şeylerden bahsediyoruz anlaşılan gerçi konunun başlığı değişmiş. Benim dediğim yağma yapıp yakalanan grup ile alakalı idi. Bu konu yağmadan yakalananlar ile ilgiliydi.

Tiplerden belli , Arapça anons yapılıyor Arapça konuşuyorlar linke gir öyle konuş 300 kişi var orda kimi yakalayacaklar?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dış mihraklar gitmelerini istemez planlarinin bosulamasi istemez

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DeepImpact. kullanıcısına yanıt

Ekşi sözlük linkini paylaşmış arkadaş

• chp de varklı değil açıkladıkları metin entegre içindi.

• www.hurriyet.com.tr
    Suriye’ye iki kapı daha açılacak
    https://www.hurriyet.com.tr/gundem/suriyeye-iki-kapi-daha-acilacak-42217208
  • Ömer Hayyam12 kullanıcısına yanıt
    Bu adam elli kere göndereceğim dedi daha kaç kere diyecek
    Sırf yapmaz diye tahminde bulunup yine gidip aynı şahsımı seçeceksiniz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.