Tabi 120 lik bir disk parasına kral sistem kurulur
Slc ssd ler son kullanıcılar için uygun degil, yani bu ssd ye para verip alsanız bile verdiginiz paranın karşılıgını alamazsınız.Sunucular için tasarlanmış bu ssd ler ondan eleyin direk kafanızdan slc olayını
Baz alacagınız kriter 4k sonucu,erişim hızı,rastgele okuma yazma hızı,kontrolcüsü olsun
Bu fiyat seviyesinde ama aynı performans degerine sahip fakat daha iyi bir kontrolcü bulunan force gs yi öneririm.Forge gs de togle nand var
Mlc almanız daha mantıklıdır OneTreeHill hocamın açıkladığı gibi. Linkteki SSD'den elimde 2 tane 120'lik var, çok memnunum, 240'lığından da memnun olacağınızı düşünüyorum. Biri 2 yıla yakın süredir laptop'ta takılı, diğeri 6 haftadır masaüstünde takılı. Aralarında performans vb. olarak hiçbir fark yok, sadece yeni aldığım -SSD'ler zamanla ucuzladığı için- daha ucuz.
quote:
Orijinalden alıntı: OneTreeHill Mlc yerine slc almanız daha mantıklı olur
Hocam ters olmuş bu cümle.
Yok ironi olsun diye bilerek yazdım onu ama slc ler daha performanslı Ama alınmaz yani 120 gb a iyi bir sistem toplanır.
quote:
Orijinalden alıntı: OneTreeHill Yok ironi olsun diye bilerek yazdım onu ama slc ler daha performanslı Ama alınmaz yani 120 gb a iyi bir sistem toplanır.
Saatten dolayı olsa gerek anlayamamışım hocam. Hak veriyorum size bu arada.
arkadaşlar cok teşekkür ederim.evet slc iptal o zaman :) bi tirm desteği olmalı oda artık hepsinde var sanırım. özetle linktekini onaylarsınız deyil mi ?
arkadaşlar cok teşekkür ederim.evet slc iptal o zaman :) bi tirm desteği olmalı oda artık hepsinde var sanırım. özetle linktekini onaylarsınız deyil mi ?