Bildirim
Bu sorunun zorluk derecesi nasıl ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir - 4 Masaüstü

Giriş
-
güncelllll -
3/5
hocam kafana yatmayan soruları şimdilik atla sonra geri dönünce daha basit gelir -
D cevap galiba kafadan cozdum bir zorlugu yok klasik bir soru
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de B buldum kafadan.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
11 cevap
Klasik soru
Zorluk Zor değil 2-3falandır çok basitte değildir herhalde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam kafadan nasıl buluyorsunuz ya :)
nedir bunun sırrı. -
cevap 11 hocam.kafadan nasıl yapıyorsunuz bu tarz soruları.matematikte çok iyi olmalısınız diye düşünüyorum. -
hocam yukardaki ifadenin her iki tarafınında logaritmasını al ordan x/y bulursun gerisi zaten logaritma bilgisi gibi bişey, daha kolay yolu var mıdır bilmiyorum ama hep böyle çözerim -
hocam soruları atlamak istemiyorum ya.videolu çözüm var zaten çözemedim yada sorunun devamını getiremedim mi çözüme bakıyorum direk. -
7/10. Logaritma ile çok kolay çıkıyor cevap lakin üslü sayilarda gelebilecek god tier sorular da en fazla bu kadar zor olabilir zaten tyt için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
logaritma ile çözülür sınavda çıksa logaritma bilmesem ugrasmam bu soru ıcın. sona saklarım -
hocam logaritma bilmiyorum pek logaritma ile nasıl çözülür açıklayabilirmisin ? -
vay god tier güzel bir tanımmış :)
üstad müsaitsen logaritma ile çözümünü yaparmısın bu sorunun ?
logaritmasız çözünce çooook uğraştırıyor. -
Aynen hocam islem hatasi yapmisim sorunun mantigi basit 3^x=2^2y geliyor 3^3x=2^6y geliyor 6y/2y=3 bu sekilde yapinca direk cikiyor kafadan da cok iyi oldugum icin degil kagit kalem cikarmaya usendigim icin denemistim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X