Şimdi Ara

BU SORUNU ANCAK GERÇEK BİLGİSAYARCILAR ÇÖZEBİLİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yıllardır yaşadığım bu sorunu çözebilecek bir Allah'ın kulu var mı merak ediyorum. benim laptop da performans sorunu var ama öyle basit bir durumda değil. çünkü bilgisayardan az çok anlıyorum ve denemediğim bir şey kalmadı. aynı pc modelleri cs:go gibi basit bir oyunu high ayarlarda oynatırken ben low'da bile oynayamıyorum. baya baya oynayamıyorum 20-30 fps alıyorum deli gibi. az çok fikri olanlar bu postun altında yardımcı olmaya çalışırsa çok sevinirim. asgari ücretle çalışan biri olarak da yeni bir pc alma lüksüm yok malesef.

Bir de pc'nin adaptörde topraklama var ama kapağa dokununca bir elektrik geliyor elime, sanki kaçak var gibi. bulunduğum binanın elektriği ile ilgili olamaz çünkü çok yer gezdim ve her yerde aynı sorun.

lenovo y50-70
    i7 4710 HQ
    16gb ram
    gtx 860m 4gb
    256gb SSD

Bütün sürücüler güncel.
    Nvidia'dan oyunları yüksek performans ile başlatıyorum.
    Nvidia experience oyunları otomatik "en yüksek" ayarlara optimize ediyor. bu demek ki normalde pc bunları yüksek ayarda çalıştırabilmeli. ama cs:go bile oynayamamak çok saçma.
    Performansı artar diye windows7 yükledim o da etki etmedi. sonuçta eski basit oyun oynamaya çalısıyorum.

Ne yapmamı önerirsiniz?

• Isınma sorunu vardır thermal throlling oluyordur. Çipset arızalı olabilir. Sıcaklık değerlerini kontrol ettir baktın normal bu sefer makinayı bir anakart tamircisine göster. Nvidia denetim masasından güç modunu optimum seçeneği yerine maksimum performansı tercih et olarak değiştir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uçuk sorunu ama önemli
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.