Şimdi Ara

Bu soruları nasil yapmalı? Yorum soruları:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu soruları nasil yapmalı? Yorum soruları:(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• E mı cevabı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam zor soru değil ki. Opera evi demiş. Yani ses ile alakalı olaylar olacak. Ses oluşumu, yayılması falan mekanikle alakalı şeyler. Diğer şıklar çok anlamsız.

• A

• Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Hocam hani sesin manyetik etkisi filan demiştim ben nasıl anladiniz? Bir de ben mekanik diyince hareket enerji vs geliyor aklıma

• Hocam ses oluşumu, bunun yayılması, sekmesi bilmem nesi hep mekanik olaylar. Opera mekanlarında da çok dikkat ediyorlar bunlara falan.

Sesin manyetik etkisi ne ilk kez duydum

Hocam ben rezonans diye düşünmüştüm o da mı mekanik? Gerçi ses mekanik dalgaydı o yüzden ses ile ilgili olaylara mı mekanik diyoruz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rezonansi bilmiyorum. Ses ile ilgili olayların hepsi mekaniktir gibi bir genelleme yapabilir miyiz onu da bilmiyorum fakat diğer alt dallar çok alakasız ses ile. Duruma göre yorumlamak en mantıklısi gibi. Ezbere gerek yok.

Rezonans aynı frekanstayda hepsi bir titreşiyor .Teşekkürler hocam

• Hocam bina yapıyorsun sonuçta sen ağırlık merkezini bilmeden nasıl ayakta tutacaksın? Veyahut daha bir sürü mekanikle alakalı şey var bina yapmak için kullanılacak

• Un Çuvalı U kullanıcısına yanıt
    hocam dediğin biraz saçma olmuş sen sadece cevaba bakarak bunu söylüyorsun ama
    cevabı bilmeden bn buna termodinamikte diyebilirim manyetizma da: Bir bina yapıyorlar bu bina sadece beton yığını olarak mı kalacak? hayır bu binanın aydınlatması var ısısı var vs vs.
    çokta takmamak lazım zaten böyle bir sorunun sınavda çıkma olasılığı çook düşük
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.