Şimdi Ara

Bu soruda bir şey var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
44
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hem dershane hem çalışacağım çalışmasam dershane parasını ödeyemeyiz. hafta sonu cumartesi pazar 3 er saat çalışacağım durumumuz yok ne yapmalıyım kimse de yardım etmiyor Yakınlardan. Yalan söylememeye dürüst olmaya kimsenin arkasından konuşmamaya iyi olmaya çalışıyorum ama bazı insanlar hatta çoğu insanlar üstüme geliyor Bunları Allah rızası için yapıyorum. Dışarıdan bakıyorum herkesin sosyal hayatı var geziyorlar falan benim iş artı dershane çıktı. Kaçıım diyorum ama nereye kime neden buna şükür diyorum. Yada diyorum ki bunlar yaşadıklarım bana ileride çok tecrübe katacak ama yaşıtlarım benden sanki daha tecrübeli daha bilgili konuşmasını bilen olarak geliyor. Onlar ileride benden daha çok tecrübeli olacak falan diyorum ne yapacağım bilmiyorum kötü olayım herkesin arkasından konuşayım kalp Kırım üzeyim ezim diyorum ama Allahın rızası için Müslüman gibi yaşamaya çalışıyorum.

Ne yapmalıyım ne etmeliyim
    Şer Hayır da Allahtan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilacradyo -- 14 Eylül 2015; 11:35:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam bölümün sözelse gitme dershaneye evde çalış. başka bir bölümdeysen Allah yardımcın olsun.
  • Dershane cidden eğer verimli çalışmayacaksan gereksiz masraf.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu bir hata mı?
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.