Şimdi Ara

BU SORU BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ !!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biliyorum çok saçma bi şey ama lazım işte:

" Adamın biri karısıyla denizlerde seyahat ediyomuş.Bir gün karısı ölmüş. Adamda kadını gömeceği bi yer olmadığı için denize atmış.

Adam daha sonra bi lokantaya gitmiş. Martı eti gelmiş önüne. Adam martı etini ıssırmış.

Sağ elini alnına vurarak cebindeki silahı çekip intihar etmiş. "

Sizce bunun nedeni nedir? Adam neden intihar etmiş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi METALLICA -- 17 Nisan 2005, 15:51:25 >

• martılar karısını yedii içindir herhalde yada yüzüğü ağzına geldii için flndır
  • evet yüzüğü ağzına gelmiştir.
  • Herşey bir yana martı etide mi yeniyo
  • yenmez mi, hem de çok güzel oluo, ucuzluğu da bi dier avantajı, ztn tavuk da kuş martı da kuş, biri fazla yükselemio hatta uçamıo da sayılır dieri, uçabilio, bu kdrcık da fark olsun
  • Karısını mı yemiş yanlışlıkla?
  • bu mu çok önemli olan şey
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok acil garip bir şey var!!
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu adam, karısı ve bir arkadaşı bir dönem ıssız bi adaya düşmüşler... çok acıkmışlar.... karısı açlıktan ölmüş... arkadaşı bu adama "martı eti" kisvesi altında birşey yedirmiş... gün gelmiş bu adam o ıssız adadan kurtulmuş... eski günleri yad etmek amacıyla gitmiş lokantadan martı eti istemiş... yemiş bakmış, tadı adada yediğinden farklı... "vay be martı niyetine karımı yemişim iyi mi" diyerekten intihar etmiş....

böyle bişeyler hatırlıyorum ama biraz farklı senin sorudan... bu kadar şeyide niye yazdıysam anlamadım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fibonachi

bu adam, karısı ve bir arkadaşı bir dönem ıssız bi adaya düşmüşler... çok acıkmışlar.... karısı açlıktan ölmüş... arkadaşı bu adama "martı eti" kisvesi altında birşey yedirmiş... gün gelmiş bu adam o ıssız adadan kurtulmuş... eski günleri yad etmek amacıyla gitmiş lokantadan martı eti istemiş... yemiş bakmış, tadı adada yediğinden farklı... "vay be martı niyetine karımı yemişim iyi mi" diyerekten intihar etmiş....

böyle bişeyler hatırlıyorum ama biraz farklı senin sorudan... bu kadar şeyide niye yazdıysam anlamadım...

• martı eti yiyen kusar da intihar da eder.igrenc bisey
  • adam soruyu yanlış sordu o zaman yanılttı bizi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.