Şimdi Ara

Bu siteyi Beğendiremedim...Görüşlerinizi Bekliyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • www.atakule.com.tr bu adresi bi kontrol ederöisiniz ? Nasıl Olmuş. Görüşleriniz benim için çok kıymatli Ltfn.

• www.atakule.com
  • Sayfa görüntülenemiyor
  • adresde bi sorun var galba
  • quote:

Orjinalden alıntı: rundll

www.atakule.com

bunda girdi
  • www.atakule.com
  • bnce hoj olmuş
    emeğ saygı ama daha çok insanın göz alıcı renkler kullansaydın daha bi hoj olurdu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • daha canlı birşeyler yapmalsın bencede, özellikle iki Atakule fotosunun alt alta olması işi iyice bozmuş, üzerinde uğraşılmamış bir tasarım gibi duruyor

iç menüler için diyecek birşeyim yok güzel olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o.n.u.r -- 23 Ocak 2006 15:35:23 >
  • bence gayet guzel bi site yapmıssın tebrikler.
  • Orjinal bir site olduğu için (umarım yanılmıyorumdur) öncelikle tebrikler..

- Giriş gayet hoş ve sade yalnızca 2 şey dikkatimi çekti. birincisi sayaçla üstteki tr / eng seçimini ortalasan yani aynı hizada olsalaar çok daha iyi olur.aynı şekilde ankaradan çok yüksekte ama iç içe lafzını fon olarak kalın değil ince ve bi parça daha ufak yazarsanb çok daha klas duracaktır.

- herhangi bir linke tıkladığımda ekranda sağ tarafta kaymalar meydana geliyor. sanırım 1021 x 768 e göre dizgiyi yaptın bnm ekran 1280 x 1024 patlıyor yani haberin olsun

- kullanılan fotoğraflar son derece kaliteli ki sitenin güzel görünmesinde en büyük etken bence

- linkler çok sade ve gayet başarılı yazı tipleri ve uyum da aynı şekilde

- statik oalrak dizayn edilmiş bir site için hoş...

N: 6.2

Kolay Gelsin.
  • atakule videosu çok buyuk ve bence gereksiz bir ayrıntı ve arka planda hoş bir müzik iyi giderdi..
  • daha canlı renkler kullan bence
  • Bu Atakulenin çıkışı yok galiba ya da ben bulamadım.
    Restoran sayfalarından ana sayfaya link neden yok?
    Resim gösterici,resimlerin boyutunu otomatik düşürerek müthiş kalite kaybına neden oluyor.
    Ben de firmamın ve de Atakule gibi eksterm bir yapının tanıtımının bu şekile yapılmasını arzu etmezdim.
    Beğenilmemesi çok normal.
    Atakule için bence çok yavan.
  • flash şatapatlı bi tasarım lazım bence böyle bir statik tasarım yakışmaz.
    sitenin fazla ziyaretçisi olmayacağı için flash göze şık gözüken tasarım tercih etmelisin çünkü mekan şık bi yer olduğundan sayfasıda orayı yansıtmalı bir ziyaretçi sayfayı ziyaret ettiği zaman peah tam atakuleye göre demesi gerekir.
    tabi bu sadece benim görüşüm takdir sana kalmış.
  • Arkadaşlar mümkün olduğu kadar sade yapmaya çalıştım gösterişi sevmiyorlar dı bu yüzden kendimi frenlemek zorunda kaldım... Görüşleriniz için teşekkür ederim. Bu arada bu sitede kesinlikle template yada hazır araç kullanılmamıştır....
  • güzel özgün bir çalışma. ama geliştirilebilir. başarılar
  • En üstteki resimde ben atakuleyi göremedim.REsim isimle bağdaşmıyor dostum...Arkadaşlara katılıyorum genel olarak hakim renkler kullanmalısın bence...Ama madem istemiyolar bu yönde bir-iki küçük değişimle çok iyi bir site olabilir...Sabırla linkleri tekrara gözden geçir ve her linkte vermek istediğinle ilgili dikkat çekici resimler kullan...Eski şatafatı kalmadı bu yapının 2-3 sen öncesine kadar serseri yuvasıydı burası ben biliyorum...Hele dreamland..Öğkkk...Şimdi yeni bir yüz vermek ve yeni bir imaj oluşturmak istiyolar heralde...Böyle düşünerek çalış...Bence güzel...
  • siteyi gayet güzel yapmışsın bence ben beyendim ama biraz daha görselliğe yer verile bileceğini düşünüyorum...
  • güzel bi çalışma... biraz da FLASH içerik gerekli diye düşünüyorum... 3D atakule ye render alırken bi de arkaplan eklense daha güzel olurdu veya bu animasyon döngü şekline girişte animasyon olarak da kullanılabilir...
  • Bence o TR ve ING resimlerini ortala ve 64 x 64 boyunda ya da az daha büyük şeklinde yaparsan daha güzel olur.

- Anasayfada ki Kubbe Restoranda ki resmi değiştir bence.

ÖNEMLİ NOT :

Tamam ingilizceyi çok benimsemiş ve içimize almış olabiliriz ama ben TR olarak giriyorsam bütün menüleri Türkçe olarak görmek isterim mesela yukarıda ki atakule resminde Welcome to Atakule sozu Tr olarak girdiğim de Türkçe isterim ingilice olarak girdiğim de ingilizce olsun isterim ve menü dekiler içinde geçerlidir dostum..

Ama siteye verdiğim not ise 10 üzerinden 10!
    Ellerine sağlık..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.