Şimdi Ara

bu sistemle gta 5 oynanır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle dogru yeremı actım tam emın degılım yanlış yere actıysam admınlerden rıcam konuyu sılıp ustunede 15 gun ban atmasınlar 10 sanıyelerını ayırıp konuyu taşısınlar.

sistemim şu şekılde

interletten ızledıım vıdeolarda daha az ram ve daha kotu ışlemcısı olan pc lerde dahı orta ayarlarda 35 40 fps almışlar grafık manyagı degılım orta ayarlarda bana yag gıbı aksın yeter sızce bu sıstemle olurmu

edit:işlemci oyunlarda 3.2 ye kadar cıkıyor masa ustunde 2.7 civarı neden 2.20 gozukuyor anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sophie Dee -- 28 Haziran 2015; 16:45:20 >

• bi dxdiag ekran görüntüsü paylaşabilirmisin ?
  • Sophie Dee kullanıcısına yanıt
    oyun için sistemde e.kartı önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forvet09

oyun için sistemde e.kartı önemli.

hd 7670m 1gb
  • 7670 ile imkansız gibi birşey. R7 250 DDR5 var bende onun bile canı çıkıyor 7670M'i siz düşünün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grekko23

bi dxdiag ekran görüntüsü paylaşabilirmisin ?

amd ekran kartı gozukmemış burada nedense
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

7670 ile imkansız gibi birşey. R7 250 DDR5 var bende onun bile canı çıkıyor 7670M'i siz düşünün.

vıdeodakı adamın işlemcisi benımkınden düşük
    2 vıdeoyuda ızlemenı onerırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sophie Dee -- 28 Haziran 2015; 17:24:12 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu oyun ne zaman biter ? (gta 4)
    13 yıl önce açıldı
    Stalker nasıl bir oyun ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    7670m aşağı yukarı gt730 ayarında belki bir tık önde. İmkansız diyemem, işlemcinin hatrına oyun açılacaktır. Bence düşük ve ortaya yakın ayarlarda oynanabilir neden oynanmasın. AA ayarlarını tamamen kapatın. Shadow tekture low. Oyun deneyimi ve grafik tatmini derseniz o konuda birşey diyemem.
  • quote:

7670m aşağı yukarı gt730 ayarında belki bir tık önde. İmkansız diyemem, işlemcinin hatrına oyun açılacaktır. Bence düşük ve ortaya yakın ayarlarda oynanabilir neden oynanmasın. AA ayarlarını tamamen kapatın. Shadow tekture low. Oyun deneyimi ve grafik tatmini derseniz o konuda birşey diyemem.

orta ayarlarda aksın yeter bana yok gölgede aa eksikmiş yok yansıma yokmus cokta onemlı degıl benım ıcın oynıyayım yeter olmassa korsan yuklıyıcem baktım çalıştırıyorsa orjınal alıcam yapıcak bısey yok demo falanda yokkı deneyelım varda benmı bılmıyorum acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sophie Dee

quote:

orta ayarlarda aksın yeter bana yok gölgede aa eksikmiş yok yansıma yokmus cokta onemlı degıl benım ıcın oynıyayım yeter olmassa korsan yuklıyıcem baktım çalıştırıyorsa orjınal alıcam yapıcak bısey yok demo falanda yokkı deneyelım varda benmı bılmıyorum acaba

İnsan gibi kota yemiyor yanlız 60GB, bi torrent bide orjinal indirirseniz 120GB. GTAV grafik ayarları çok abartılıyor. Ben ultra 1080P' de 40-50 fps arası alıyorum. Herşey açık. Asus GTX 960 var. Asıl DYING LIGHT olay ultrada benim diyen PC' yi zorluyor. Yani işin özü GTAV çok problem olmaz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sophie Dee

quote:

İnsan gibi kota yemiyor yanlız 60GB, bi torrent bide orjinal indirirseniz 120GB. GTAV grafik ayarları çok abartılıyor. Ben ultra 1080P' de 40-50 fps arası alıyorum. Herşey açık. Asus GTX 960 var. Asıl DYING LIGHT olay ultrada benim diyen PC' yi zorluyor. Yani işin özü GTAV çok problem olmaz

Kutulu alicamda neden 120 gb oluyor orjinal onu anlamadim birde gt 840m is yaparmi gta 5 de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

yok hem orjinal hem ****plamda 120GB ;)
    aşağı yukaru daha önce yorumladğımzla aynı sonuçları verecektir.
  • Rahat ol dostum rahat rahat çalıştırır. Ben ne pclerde gta 5 in akıcı oynandığını gördüm, seninki yine onlara göre bir iki tık üst seviyede. Bu yüzden en kötü en düşük ayarlara yakın seviyede oynarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: suddenly30

Rahat ol dostum rahat rahat çalıştırır. Ben ne pclerde gta 5 in akıcı oynandığını gördüm, seninki yine onlara göre bir iki tık üst seviyede. Bu yüzden en kötü en düşük ayarlara yakın seviyede oynarsın

şuan deneme amaçlı korsanını kuruyorum zaten ona göre bakıp alıcam birde mesela sımdı arkadaşımda gta 5 ın orjınal cd sı var ondan alıp kursam sonra steama yada social club den falan kendı hesabıma onaylatma varmı parasını verip tabiki
  • oynatabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.