Digital dostumuzu bekliyorum ama yok galiba başka fikri olupta paylaşmak isteyen arkadaş yok mu
Yaw buralara nereden geldim biliyor musunuz
400-500 liralık bir kasa topliim dedim çocuklar int de falan kullansın gele gele 1200 liraya kadar geldik bide dolar kuru düştü hesap edin gerisini
valla bende ocak ayında pc yeniledim, sözde 2tane parça alıp fazla masraf yapmicaktım ama imzamda ki sistemi görüyosun insanın gözü dönüyor cep boşalıyor
Valla çok haklısın benimde içine düşeceğim durum aynen öle olacak bu gidişle. İşte 50 daha fazla verirsem şunu alırım 100 daha fazla verirsem bunuda alırım derken kendimizi heba edicez galibe bu gidişle.
Aslında kendimize şart koşmak lazım Dolar 1 ytl olursa lıcam gibi
Valla bakalım sonumuz hayır olsun...
quote:
Orjinalden alıntı: gencomurat
Digital dostumuzu bekliyorum ama yok galiba başka fikri olupta paylaşmak isteyen arkadaş yok mu
400-500 liralık bir kasa topliim dedim çocuklar int de falan kullansın gele gele 1200 liraya kadar geldik bide dolar kuru düştü hesap edin gerisini
Arkadaşım kusura bakma ben de iş yerinden yazıyorum şu an.
Eve gidince yazacağım malum ne yaparsın ekmek parası.
Gerçi biz ona fırın diyelim.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: iremmurat
quote:
valla bende ocak ayında pc yeniledim, sözde 2tane parça alıp fazla masraf yapmicaktım ama imzamda ki sistemi görüyosun insanın gözü dönüyor cep boşalıyor
Valla çok haklısın benimde içine düşeceğim durum aynen öle olacak bu gidişle. İşte 50 daha fazla verirsem şunu alırım 100 daha fazla verirsem bunuda alırım derken kendimizi heba edicez galibe bu gidişle.
Aslında kendimize şart koşmak lazım Dolar 1 ytl olursa lıcam gibi
Valla bakalım sonumuz hayır olsun...
sonunda cep boşalsada insan verdiği paraya pişman olmuyor yani en azından ben pc hastası olduğum için hiç pişman olmadım, insanın içine sinmiyor başka türlü, belirttiğin bütçeye göre bence yapabilceğin en ii seçim benim sana yazmış olduğum sistem olur
Arkadaşım şu parçaları satın alabilirsin.
İşlemci İntel E2180.
Anakart : MSI P6N SLI V! ya da V2, bunların yerine XFX 650i Ultra da olabilir. (www.gigatek.com dan alabilirsiniz.)
Ramler 667MHz corsair XMS2 DDR2 675MHz (gigatek ya da vatan dan satın alabilirsiniz.) ya da twinmos 667MHz (gigatek ten satın alabilirsiniz.) 2*1GB almanız uygun olacaktır. Ama isterseniz 1 tane 1GB ta alabilirsiniz.
Ekran kartı olarak Palit 8600GT Sonic+ ı tek geçerim. Gene başta gigatek olmak üzere bir çok yerde var. Nova vb firmalardan da temin edebilirsiniz.
Kasa olarak ise gene Cooler Master Centurion 534+ ı tek geçerim. Başkasını düşünmeyin bile.
Monitör konusunda diğer arkadaşlar da yardımcı olabilir. Yanlız şu tavsiyemi unutmayın. Monitör bir kez alınır. Fazla kısıntı yapmayın. Ayrıca çocuklar küçük ise bir koruyucu da alın mutlaka.
Sistem şu şekilde 1100YTL ve hatta 1000YTL altına mal olacaktır. Bu yaptığınız seçimlere bağlı. Bu arada AG Neovo olarak alacaksanız mutlaka gösterdiğim bağlantıdan alın. Zira bunların üretim tarihine göre özellikleri çok farklı. Model numarası aynı olmasına rağmen.
Ayrıca eğer tüm alışverişleri bir yerden yapmak isterim derseniz.
Ramleri corsair, monitörü geniş ekran LG ya da Hyundai, işlemciyi ise E2160 yaparak hepsini halledebilirsiniz.
Gerçi nerede ikamet ettiğinizi de sormadık. Ona göre bir yer de önerebiliriz.
Kusura bakmayın bende işten yazıyorum. Evi yeni değiştirdik daha telefon falan bağlatma şansımız olmadı. Şu aralar ancak işten bağlanma şansım olabiliyor.
Ben İstanbul Pendikte ikamet ediyorum. Vermiş olduğumuz tavsiyelere aynen uyacağıma emin olabilirsiniz. Monitör konusunda çok haklısınız. Bir kere alınmalı dediğinizi şimdi daha iyi anlıyorum. Ben bilgisayarı komple bir yerden almayı düşünüyorum ama bakalım farklı yerlerden aldığımda baya bi avantajım olursa bakıcaz. Bide gigatekte fiyatlara baktım. Fiyatlat gayet makul ama firma ankarada. Kargo ücretinide ödemiyorlar yanılmıyorsam. Bir problem olması halinde de Ankara ya gönder geri gelsin baya bi sıkıntı. Bu şekilde astarı yüzünü geçer yanılmıyosam.
Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler.
Görüşmek üzere.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme