Şimdi Ara

Bu sistemi alıyorum nasıl olmuş ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş için sistem alıyorum kendisi i5 istiyor.Geri kalan parçaları böyle yaptım yalnız anakartta takıldım başka anakart önerirseniz sevinirim.Birde bu kasaya atx anakart takılıyor mu onu soracaktım şimdiden teşekkürler.

Sistem bu başka önerileriniz varsa bekliyorum.

https://store.donanimhaber.com/fb/c6/73/fbc673820179f196c25055ca106f6c98.PNG

Bu sistemi alıyorum nasıl olmuş ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRuthless -- 28 Mayıs 2014; 20:54:36 >

• bütçe ne kadar?
  • berkke kullanıcısına yanıt
    1700 geçmesin hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam anakartı Asus H81M-Plus, harddiski WD Caviar Blue 1 Tb yapın. Gerisi çok güzel olmuş.
  • Hdd neden 500gb? 30-35 lira fark koyup 1tb alabilirsiniz.

• soul calibur S kullanıcısına yanıt
    Peki bakıcam hocam Gigabyte ın bu fiyatlarda vardı satışta yok artık

• Gerek duymadık baya kısarak geldik zaten bu fiyata depolamıcak arkadaş zaten 500 yeterli şuanlık :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem Topladım Nasıl Olmuş
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet olsa onu önerirdim özellikler aynı Asus H81m-plus'la ama Asus servisi hakkında duyduklarımız ve Gigabyte'ın daha dayanıklı olduğunu düşündüğümden, ama şimdi H81m-plus var onu alın. Harddiski de 1 tb yapın (14 tl fark var) tamamdır, çok güzel sistem olmuş
  • Şimdi yeterli gelse ilerde yeterli gelmez, satarsa para eder bu kadar az fark varken 500gb almayın.
  • soul calibur S kullanıcısına yanıt
    Almama az bir süre var o ara gelirse anakart tekrardan alırım yoksa asusa yöneleceğim 1 tb işinide yapıcaz inşallah teşekkürler yardımın için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.