thermaltake 750w önermedim.. 750w olan eskidir..sadece markaya değil modele de dikkat et. özellikle belirtiyorum thermaltake alacaksan 675w al..crossfire yapsan bile sistemine yeterli olacaktır.. http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=32632
sagolasın bende zaten eksene özelkle marka belirtmedm onlar iptal edince bidaha sparis vericem
eksene iptal ettirip THERMALTAKE Toughpower XT (TPX-675MPCEU), 675W, APFC, 14 cm Fan, Güç Kaynağı almaya karar verdim fikirler için teşekkür ederim arkadaşlar
quote:
Orijinalden alıntı: PariaH
eksene iptal ettirip THERMALTAKE Toughpower XT (TPX-675MPCEU), 675W, APFC, 14 cm Fan, Güç Kaynağı almaya karar verdim fikirler için teşekkür ederim arkadaşlar
yerinde bir seçim
tekrar tekrar saolun ürünüm kargoda ;) ayrıca arkadaşlar işlemcim nasıl acaba ? biraz araştırdım oyunlar 6 çekrdek kullanmyor demişler o yüzden bazı 4 çekrdek end model 4lerden daha yavaş kalır demişler ama baktımki bazı oyunlar hafiften 6 çekrdekle göz kırpıyor acaba elinde testlerin olan biri varmi fps için ? oyun fpsleri karşılaştırma olarak
quote:
tekrar tekrar saolun ürünüm kargoda ;) ayrıca arkadaşlar işlemcim nasıl acaba ? biraz araştırdım oyunlar 6 çekrdek kullanmyor demişler o yüzden bazı 4 çekrdek end model 4lerden daha yavaş kalır demişler ama baktımki bazı oyunlar hafiften 6 çekrdekle göz kırpıyor acaba elinde testlerin olan biri varmi fps için ? oyun fpsleri karşılaştırma olarak
oyunlar 6çekirdeği desteklese bile i52500k daha iyi bir işlemcidir..Aynı şekilde i52300 i52400 hatta eski nesil i5760..
hatta i32100 bile phenom x6ları geçiyordu bazı testlerde.. (çift çekirdekli)
quote:
Orijinalden alıntı: ::Ashes::
quote:
oyunlar 6çekirdeği desteklese bile i52500k daha iyi bir işlemcidir..Aynı şekilde i52300 i52400 hatta eski nesil i5760..
hatta i32100 bile phenom x6ları geçiyordu bazı testlerde.. (çift çekirdekli)
yani ? atıyorum sistemimle crysis 2yi 30-40 arası fps ile oynayamayacakmıyım high ayarlarda ?
quote:
Orijinalden alıntı: ooppss
thermaltake 750w önermedim.. 750w olan eskidir..sadece markaya değil modele de dikkat et. özellikle belirtiyorum thermaltake alacaksan 675w al..crossfire yapsan bile sistemine yeterli olacaktır.. http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=32632
@kırkgöz piyasadaki çoğu marka psu kendi üretmiyor.. buna corsair,cooler master,thermaltake de dahil.. ayrıca sapphire psu ları dünyanın en iyisi enermax üretiyor..
Evet biliyorum mesela hp sirtec in kendi markası hatta çok iyi bildiğimiz ocz psu kendi üretmiyor sirtec üretimi ve daha birçok Corsair, antec vs. seasonic üretimi yani benim demem High Power, seasonic, enermax, silverstone gibi direk kendi imal etmiyor onu demek istedim.
* AOPEN Z750-14AE6 Modüler 80 Plus Aktif PFC 750W Psu 183.00 tl
HDD : WESTERN DIGITAL Caviar Black (WD5002AALX), 3.5inç, 500GB, SATA 6 GB/Sn
Edit : Arkadaşlar sistem bu şekilde tamamlandı ama size sorum şu ;
1) Bu sisteme ekran kartı fazlamı iyimidir ?
2) İşlemcime o/c yapıp 4ghz + çekmek istiyorum stok fan var elimde idare edermi _? yoksa almalımıyım alıcak olursamda uygun bi kaç model söylermisiniz bu sana yeter diyebileceginiz ? 4.1 GHZ max istiyorum ona göre tavsiye (oyun ve grafik tabanlı)
3) Bu sisteme eklemek istediğiniz birşey varmı
Not : Ayrıca diğer parçaları seçmemde donanımhaberdeki üm ilgilenen arkadaşlara çok çok teşekkürlerimi sunuyorum.
Arkadaşlar mesajımı güncelledim 1 2 yardım alırsam çok çok çok mutlu olurum :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme