Şimdi Ara

bu sisteme nasıl bir overclock yapabilrim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    core i7 2600 3.4Ghz
    8gb ddr3 1600 mhz
    palit gtx 560 ti
    1 tb seagate
    asus p8p67 m
    aerocool xwarrior kasa

arkadaşlar bu pc için en iyi şekilde overclock nasıl yaparım yardımcı olursanız çok iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bozkurt1807 -- 22 Aralık 2011; 1:13:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bozkurt1807

arkadaşlar sistemi yeni aldım
    core i7 2600 3.4Ghz
    8gb ddr3 1600 mhz
    palit gtx 560 ti
    1 tb seagate
    asus p8p67 m
    aerocool xwarrior kasa

arkadaşlar bu pc için en iyi şekilde overclock nasıl yaparım yardımcı olursanız çok iyi olur

Anakartın p8p67 işlemcin i7 2600 ? Boşuna almışsın ozaman oc konusunda p8p67'yi
  • neden ? tamam biosu çok güzel çok aydınlatıcı fakat yinede bir yardım alıyım diye yazdım konuyu herhangi bir yanlışlık yapmayım dedim
  • arkadaşım işlemcin K serisi değil yani çarpan kilidi açık değil bu yüzden o işlemciye çok az bir miktar oc yapabilirsin.
  • iyide 2600 k olmayıp canavar gibi oc yapanlar var yani i5 serisinde veya farklı bir işlemci serisinde bunda neden öyle bir sıkıntı oluyor? neyse işlemci oc si yapmayı da istemiyorum anakart 1333 mhz destekli 1600 ve diğerleride oc ile yapılıyor ben 1600 mhz yapınca başka bir şey daha istiyor onun için ne yapmam gerekir?
  • Intel'in sandybridge serisi işlemcilerinin sadece sonunda "k" harfi olanlar oc oluyor . sebebi ise bu seri sadece çarpan arttırılarak oc oluyor . bus hızı arttırmak mümkün değil bu seriler için
  • ben şimdi ramime oc yapamıcam mı 1600 mhz ama 1333 olarak görünüyor? onun için yardım ederseniz yeterli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Sistem Nasıl?
    geçen ay açıldı
    OVERCLOCK NEDİR-NASIL YAPILIR
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ben şimdi ramime oc yapamıcam mı 1600 mhz ama 1333 olarak görünüyor? onun için yardım ederseniz yeterli

Rame o.c yaparsın işlemciyede yaparsın ama işlemciye cok az miktar yapabilirsin
  • tamam ben rame yapmak istiyorum 1600 mhz benim ram ama anakart 1333 olarak görüyo 1600 yapmak için oc istiyo yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

tamam ben rame yapmak istiyorum 1600 mhz benim ram ama anakart 1333 olarak görüyo 1600 yapmak için oc istiyo yardımcı olursanız sevinirim

ramin markasını ve cl kaç oldugunu tam olarak belirtirmisiniz.
  • quote:

tamam ben rame yapmak istiyorum 1600 mhz benim ram ama anakart 1333 olarak görüyo 1600 yapmak için oc istiyo yardımcı olursanız sevinirim

aradaki farkı anlayamazsınız hocam . boşu boşuna action yapmayın . stabil şekilde kullanın sisteminizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CavaLieR-G -- 23 Aralık 2011; 13:38:13 >
  • kingston hyperx 4gb 2x 1600 mhz
    işlemciyi turbo modu aktif yapsam sorun olmaz değil mi?
  • quote:

kingston hyperx 4gb 2x 1600 mhz
    işlemciyi turbo modu aktif yapsam sorun olmaz değil mi?

Kendi kendine o.c yapar ozaman fakat işlemcinin üzerindeki sogutucu i7'nin kendi sogutucusumu yoksa ayrı bır sogutucumu ?
  • i7 nin kendi soğutucusu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.