Şimdi Ara

Bu Sisteme Hangi Ssd-Hdd?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
60
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar şu sistemi almayı düşünüyorum


    https://www.gamegaraj.com/urun/td500-7a-4070/


    Bu parçaların hepsi bu şekilde olacak. Sadece depolamayı 1T yerine 2T çıkarmak istiyorum. En mantıklı tercih hangisi olur;

    Kingston 1T ve yanına 1T'lık hdd almak mı 984 tl ye


    Yoksa kingston 1T yanına ikinci 1T depolama bir ssd almak mı ( size mantıklı gelenlerden birini )


    Yoksa 1948 tl fark ödeyip Kingstonun KC3000 ssd sini 1 T lık olanı yerine direk 2 T olanı mı almam mantıklı. Belki size saçma gelebilir soru ama gerçekten bilmiyorum.

    En fiyat performans karar hangisi ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Sisteme bu kadar para verecekseniz harddiski çıkarın. Performans gerektiren iş yapacaksanız 1 TB KC3000; oyun vs yüklemek için ikinci m.2 olarak 1-2 TB Kingston nv2 eklersiniz. Uygun fiyata gelecekse NV2'yi haricen alıp siz takarsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 240 mm radyatör o işlemciye lux ve israf. Onu hemen çıkartın Yerine 810 tl daha ucuza cougarın 120 mm lik sıvı soğutmasını nişanlayın.Bu bile çok ama neyse,bulunsun.

    Artan 810 tl nin üzerine az bi şey ekleyip 1tb ,misal şunu alın.


    Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)

  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Problem Anakart mı Ssd mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.