Şimdi Ara

Bu Sisteme Ekran Kartı Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskiden toplamıştım bu sistemi şimdi çoğu oyunu desteklemiyor bile :)
    Uprage yapmayı düşünüyorum ekran kartını fakat bu parçalara uygun olması lazım darboğazdan korkuyorum.Özellikleri yazayım:

CPU AMD Phenom II X4 Black Edition 965, 3383 MHz (17 x 199)
    Anakart Asus M4A87TD/USB3
    4GB(2X2) DDR3 KINGSTON hyperx Ram
    Zodac Nvidia GeForce 9800GT Ekran kartı yenilenecek.
    1TB HDD
    Samsung SyncMaster BX2350 (bunun bi ilgisini olduğunu sanmıyorum fakat yazdım)
    Kasada XILENCE GAMİNG TOWER 09AGL 600W.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Psu bulamadık tam olarak 12 V 5V 600 W olan yerlerini çek konuya ekle.İşlemcin Be serisi ise 3.7-3.8 ghz oclemeni tavsiye ederim. Stok halde 270-270x takılır sanırsam x4 965 e
  • R9 270/270X gibi kartları kullanabilirsin, f/p olarak R9 270 öneririm;

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/sapphire-dual-x-oc-boost-r9-270-2gb-gddr5-256-bit-ekran-karti.aspx
  • quote:

Orijinalden alıntı: qaanx

Psu bulamadık tam olarak 12 V 5V 600 W olan yerlerini çek konuya ekle.İşlemcin Be serisi ise 3.7-3.8 ghz oclemeni tavsiye ederim. Stok halde 270-270x takılır sanırsam x4 965 e

Bunlar işe yararmı hocam ?
     Bu Sisteme Ekran Kartı Önerisi Bu Sisteme Ekran Kartı Önerisi

• güç kaynağında sorun yok yeterli gelir.monitörün modelini yazmış olmana rağmen dvi hdmi girişleri var mı bulamadım.eğer varsa ve o şekilde kullanıyorsan ben de amd 270 tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuoni

güç kaynağında sorun yok yeterli gelir.monitörün modelini yazmış olmana rağmen dvi hdmi girişleri var mı bulamadım.eğer varsa ve o şekilde kullanıyorsan ben de amd 270 tavsiye ederim.

Hdmi girisi falan var,peki o ekran kartını aldığımda oyunlari yani mesela bf4 u ultrada oynatirmi?30-40 fps alsam kâfi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: I Will Burn You

quote:

Orijinalden alıntı: Tuoni

güç kaynağında sorun yok yeterli gelir.monitörün modelini yazmış olmana rağmen dvi hdmi girişleri var mı bulamadım.eğer varsa ve o şekilde kullanıyorsan ben de amd 270 tavsiye ederim.

Hdmi girisi falan var,peki o ekran kartını aldığımda oyunlari yani mesela bf4 u ultrada oynatirmi?30-40 fps alsam kâfi.

BF4 derken multiyi kastediyorsun ama 4xaa'dan bahsediyor musun ultra derken çünkü o ayar takılma yapabilir bağlantıdan kaynaklanan yani lag.o oyunda mantle de var ve işlemcin çok yeni değil bu yüzden işlemciye yardımcı olur mantle ve 30-40'ı çok rahat alabilmen lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.