Şimdi Ara

bu sistem sizce nasıldır arkadaşlar 1 ay içinde toplatacam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oturdum az önce sitelerden edindiğim bilgiler kadarıyla kendime bir sistem listesi oluşturdum. donanımların birbirine uyumluluğu ve art eksi yönleriyle ilgili bilgi görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim. kendi bilgim baya bir yetersiz donanım konusunda. :(

AMD Tabanlı Anakart ASUS M2N-SLI Deluxe (nForce570 SLI, GLAN, SATA, RAID, AM2) 118 USD+KDV
    Ram KINGSTON HyperX D2KH DDR2 800 4096MB (2x2048MB) KIT 119 USD+KDV
    Ekran Kartı ASUS 1GB ATI Radeon EAH3650 Silent (PCI-E) 90 USD+KDV
    3.5" PC Hard Disk SEAGATE 1TB 7200RPM 32MB SATAII 184 USD+KDV
    AMD İşlemci AMD Phenom Quad Core X4 9750 (2.4GHz, 4096K, AM2) BOX 254 USD+KDV
    Ses Kartı CREATIVE SoundBlaster Audigy Value 7.1 24Bit 29 USD+KDV

Arkadaşlar şimdi benim anladığım kadarıyla bu sisteme ethernet kartı almam gerekmiyor?
    AMD Phenom Quad Core X4 9750 (2.4GHz, 4096K, AM2) BOX bu işlemci 4 çekirdekli mi oluyor? verdğim paraya değecek bir işlemci mi?
    ekran kartı için yine 1 GB olmak üzere daha iyisini önerebilirseniz onu da inceleyebilirim sizce nasıl?

yani işin özü ben bunları alıp toplayacağım ama verdiğim paraya değecekmi donanımlar birbiriyle uyumlu mu ve sanırım birtek kasayı yazmayı unuttum bu sistem için nasıl bir kasa tavsiye edersiniz (ışıklı cancan lı janjan lı gösterceli güzel görünümlü bişey istiyorum) yazmayı unuttuğum birşey varmı acaba varsa hatırlatırsanız sevinirim 1 ay içerisinde toplamayı düşünüyorum.

(monitör, dvd yazıcı, lazer yazıcı, 5.1speaker, klavye ve fare mevcut var. )

hepinize ayırdığınız değerli vaktiniz için şimdiden tşk ederim.

• Anakart işlemciyle uyumlu değil. Ses kartı ve ethernet kartına gerek yok eğer profesyonel olarak bu şeylerle ilgilenmiyorsanız.
    Benim tavsiyem işlemciye o kadar para veriyorsanız intel almanız
    Ama bilgisayarı ne iş için de kullanacağınız önemli. Oyun içinse 4 çekirdekli işlemciye gerek yok bence. Siz 4 çekirdekli seçtiğiniz için intel muadili bir işlemci seçiyorum

İşlemci; intel q6600
    Anakart; Gigabyte EP45-DS3L
    Ekran Kartı; Ati 4850
    Ram; 2x1 gb a data soğutuculu ddr2 800 mhz ram
    Hdd; SEAGATE 1TB 7200RPM 32MB SATAII
    Kasa; aerocool s9 480 watt

toplamda 1200 ytl

fiyatlarwww.teknofiyat.com (arama motoru)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Temren -- 29 Eylül 2008; 1:15:58 >

• gigabyte p43 ds3l
    e8400
    hd4850
    2x2 gb ddr2 800mhz ram
    samsung/seagate 1tb
  • ilgin için tşk ederim Temren. Asus anakartların daha iyi olduğunu duymuştum. bilgisayar oyun depolama ve 3d tasarımlar için kullanacağım şuan için piyasadaki en iyiler 4 çekirdek o yüzden almışken en düzgününü alayım diye düşünüyorum

yazdığın ekran kartı sanırım şuhttp://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=204&productid=bd52202

ayrıca amd yerine inteli tercih etmenin sebebi nedir yani üstünlüğü nedir?

bu arada diğer arkadaşlardan da tavsiyeler gelirse sevinirim

• Xenom sana da tşk ederim fakat yazdıklarınla ilgili tam sonulara ulaşamadım sanırım :S benim cehaletimden kaynaklanıyor birazda... donanımdan hiç anlamam da :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.