Şimdi Ara

Bu sistem nasıl (oyuncu sistemi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hazır ryzen sistemlerde var bence onlara bak i5 pek mantıklı gelmiyor açıkçası.Bu arada sende ne gerek var suanki ekran kartıyla gtayı full ayarlarda oynuyorum demişsin ama geleceği düşünerek hareket etmek lazım istenen özellikler ivmelenerek artıyor bi anda 2gb ekran kartkarı sıkıntı çıkarabilir her yıl sistem değişirim diyosan orası ayrı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6GB 1060 modeli tercih edilmeli.
  • http://www.sinerji.gen.tr/sinerji-dca1060-asus-ryzen-1400-8gb-1tb-gtx1060-pmu405153
    Al geç. Çok daha güçlü ve iyi. Yanına ssd falan alırsan eklerler içine.
  • i5 3450 işlemcin 600w kasan varsa boşuna yeni işlemci, anakart, RAM, kasa için harcama yapma git önce 1060 6GB ve SSD al o şekilde kullan eğer memnun kalmazsan o zaman anakart işlemci değiştir.
  • kingocd kullanıcısına yanıt
    o bilgisayarda güzelmiş peki söylediğin bilgisayara göre 400 tl yi aşmayacak monitör önerebilirmisin

Saol hocam ama ben taksitli almayı düşünüyorum bankalara göre değişiyor ama benim kartım iş bankası ilk imza diye bir kart 12 yaşından sonra alabiliyosun işbankası olunca maximum olarakmı geçiyor yoksa banka kartıyla olmazmı kredi kartı mı lazım bilgin varsa paylaşırsan sevinirim

Saılun hocam ilginiz için

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.