Şimdi Ara

Bu sistem Gta5'i çalıştır mı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: deadmau5.

quote:

Orijinalden alıntı: Sons of Anarchy

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaş dalga mı geçiyorsun, sahip oldugun karta bak en düşük ayarda oynayabilir miyim diyorsun

Oynarsın, sıkıntısız, kasma olmadan. High-Ultra karışımı olur, dx ve driverları güncel tutun.

O ekran kartı High oynatır ancak işlemci darboğaz yapacağı için low'da bile oynatamaz.Aynı işlemci bende de var ve Watch Dogs'ta bile 10-20 FPS alıyor.Bu işlerde parçalar bir bütündür.Ekran kartı iyi diye Ultrada oynatacak hali yok.

Darboğaz sorunu olmayacaktır o e.kartı düşük enerji tüketiyor zaten olmadı oc yapılır

ne kadar oc yapıpta kurtaracaksın zannediyorsun ? (!) O işlemci Watch Dogs'ta bile 10-20 Fps alıyor.Gta 5'te 10 Fps alır.

Fpsyi ne zamandan beri işlemcilerle ölçüyoruz?

Bu işten anlamadığınız belli. Pc'de bütün parçalar bütün olarak çalışır ve sadece işlemci kötü olsa bile oyun 10 -15 FPS bile alabilir.
    Örneğin benim işlemcim e6300 2,8 ghz,ekran kartım gt 640 2 gb ddr3. Şu anda Watch Dogs'ta 10-15 Fps alıyor pc. Ancak bir q8200 vs. işlemci taksam 25'in altına düşmez.

O ekran kartıyla neyi umuyordun ki acaba..
    Ddr3 ve 64 bit.. Çöple watch dogs gibi sorunlu bir oyun nasıl oynanır?

128 bit 64 bit değil ve ayrıca bit'i fazla olunca iyi olsaydı benim 9600 gt fc3'ü low'da oynatmazdı.Üstelik bu kart watch dogs'u gayette yeterli seviyede çalıştırabiliyor tabi yanında iyi bir işlemci ile...

http://www.youtube.com/watch?v=mgVBeiAYRRs

Daha internette birsürü örnek var...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.