Şimdi Ara

Bu sistem FIFA 15'i kaldırır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Intel Core i5-4200M CPU @ 2.50GHz

GeForce GT 740M

8 GB DDR3 RAM

Windows 8 (build 9200) 64-bit

Minimum PC sistem gereksinimleri:

İşletim sistemi: Windows 7, 64bit
    İşlemci: Intel Q6600 Core2 Quad 2.4Ghz
    RAM: 4GB
    Boş disk alanı: 15.0 GB
    Ekran kartı: ATI Radeon HD 5770, NVIDIA GTX 650
    DirectX: 11.0

Tavsiye edilen PC sistem gereksinimleri:

İşletim sistemi: Windows 7, 64bit
    İşlemci: Intel i5-2550K 3.4Ghz
    RAM: 8GB
    Boş disk alanı: 15.0 GB
    Ekran kartı: ATI Radeon HD 6870, NVIDIA GTX 460
    DirectX: 11.0

• UP UP!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sistemle rahat bir şekilde oynarsın. Benim ekran kartım 540 m olmasına rağmen gayet akıcı oynuyorum. Bilgisayarının tüm özellikleri yeterli. Oyunu kurduktan sonra nvidia denetim masası ayarlarını yapmayı unutma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar6055

Bu sistemle rahat bir şekilde oynarsın. Benim ekran kartım 540 m olmasına rağmen gayet akıcı oynuyorum. Bilgisayarının tüm özellikleri yeterli. Oyunu kurduktan sonra nvidia denetim masası ayarlarını yapmayı unutma.

Teşekkürler hocam Can You Run It'te Minumum'a bile çarpı gösteriyordu ondan dolayı endişelendik yani sıkıntı olmaz diyorsunuz

• Yok dostum sıkıntı olmaz. bende i5 6gb ram ve gt 540m ekra kartıyla mediumda kasılmadan oynuyorum. sen oyunu kur nvdia denetim masası ayarlarında yardımcı olurum
  • ddr3 128bit modeliyse yuksek ayarlarda oynamasi zor olabilir kasabilir yani ekran kartini degistirmesi gerekebilir full ayar ve tam akicilik istiyorsa eger. calistirsin yeter diyorsaniz eger calistirmaya yeter ekran karti.

• quote:

Orijinalden alıntı: xtreme28

ddr3 128bit modeliyse yuksek ayarlarda oynamasi zor olabilir kasabilir yani ekran kartini degistirmesi gerekebilir full ayar ve tam akicilik istiyorsa eger. calistirsin yeter diyorsaniz eger calistirmaya yeter ekran karti.

Normal ayarlarda akıcı oynayabilir mi yani hocam?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. El bu pc alınır mı
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cozunurluge bagli olarak akici oynatabilir dusuk cozunurlukte yani. ama goruntu kalitesi ne kadar olur birsey diyemem belki normal ayarda bile kasabilir oyun test etmeden ogrenemezsiniz gt serisi yerine gtx serisi en az 460 bi ekran karti olsaydi cok rahat akici oynatirdi. zaten onerilen sistemde gtx 460 ekran karti ve uzeri yaziyor bende fifa icin ekran kartimi degistirip onerilen diger model olan hd6870 karti aldim.

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.