Şimdi Ara

Bu seneki Şampiyonlukları sayamıyorum? Bir bakın hele !! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
0
Favori
1.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1) Adam kırk yılda bir yendeğimizi söylemiş demekki siz 80 yılda bir yeniyosunuz
    2) Belge istemiş alsın belgesini
    3) Dmekki sadece 6 atmamışız.
    4) Senin uykun gelmiş uyumak iyi gelebilir.
  • neeeee 8 mi?8 yani ha?yazıyla sekiz,rakamla 8.

inanılmaz 8 demek.8..peeeh.1-2-3 değil 4-5-6 değil,7 desen olmaz,8 tam.fiuu 8

susam sokağı gibi oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuSTy!!!

nerde hoob'un açtığı konu görsem ardından 10 tane fenerli saldırıyor adama..hoob'un da bi kere saygısızca cevap verdiğini görmedim sizin alıp veremediğiniz ne anlamış değilim.

Kardeş, bu adamın her açtığı konu BJK ile ilgili olsaydı görürdüm kaç tane BJKlinin saldıracağını... (hatta bir tane vardı şampiyonluk sayısıyla ilgili)
    Sosyal mesaj vermeyi bırak abicim, adam yatıp kalkıp FB'yle uğraşıyo, iş edinmiş kendine, milletin de kanına dokunuyo demek ki o yüzden cevap yazıyolar.
    Ben isterdim ki hiç kimse cevap yazmasa da kendi kendine kumdan kale yapıp yıksın, eğlensin çocuk burda.

Onun saygısızlığını görmedim diyosun haklısın, çünkü o kendisine hakaret edilmesinden, tepki toplamaktan zevk alıyor. Aynen örnek aldığı araştırmacı - karıştırmacı gazeteci abileri gibi...

• bu adam yüzünden elctra 2hafta ceza almamışmıydı..kendisi bjklı..demekki sadce bizi bağlamıyo yazdığı saçma sapan mesajlar.başka gsli arkadaşlarda bir başlıkta tepkilerini dile getirmişlerdi.adamın amacı sadece ortalığı karıştırmak insaları tahrik edip sonra şikayet butonunu kullanmak..forumdaki asli görevi budur.bu arkadaşı hiç bir katagoriye koyamıyorum..tamamen yorumsuz.!
  • quote:

Orjinalden alıntı: hanamichi

hayret tesadüf diyen çıkmadı
    Sayı 8 olunca tabi tesadüf olması biraz zor gözüküyor
    fb li arkadaşlar bu konu hakkında daha ne kadar susma hakkınızı kullanacaksınız merak ediyorum

+1905
    +20:45
    +16 dak uzatma
    +7-0
    +5-1 (Türkiye Kupası 25 yıl)
    +UEFA SUPER CUP

yeter daha sayamıcam he bide

+8 dalda şampiyonluk

• Fb li olmak aip değil yeterki caktırma

Adamlar her basarı topiğinin altına kıskanclık mesajları yazmasınlar şaşacam( Aziz Yıldırım'ın 2 kupa beklerken Hindiyi aldıgındaki yüzünün hali gibi )
  • quote:

Orjinalden alıntı: KARAKAY

neeeee 8 mi?8 yani ha?yazıyla sekiz,rakamla 8.

inanılmaz 8 demek.8..peeeh.1-2-3 değil 4-5-6 değil,7 desen olmaz,8 tam.fiuu 8

susam sokağı gibi oldu

aferim espri yetenegin yüksek... buralarda harcanma güzel kardeşim. hadi piyasaya açıl sende..
  • quote:

Orjinalden alıntı: egulova

Kanıt istiyon al sana kanıt
    Fenerbahçe - Galatasaray Toplam 352 maç yapmış Fenerbahçe daha çok kazanmış.

Bu seneki Şampiyonlukları sayamıyorum? Bir bakın hele !!

quote:

Orjinalden alıntı: BETO^TR^

yaa bu fener i hiç anlamam... adamlarda icraat yok.. sürekli laf yapıyorlar... biz burda her zaman belgelerle konusuyoruz... 8 'sekiz' diyoruz... gol degil bu şampiyonluklar... UEFA kupası dedik... Yarı finall şampiyonlar liginde.. Süper kupa.. 4 yıl üst üste sampiyonlıuk... Zor şartlarda alnımızın akı ile söke söke bu sezonki şampiyonluk... hatırlatayımm unutmadan ilk üç yıldız'ı alan takımda Galatasaray.. yani ilk 15. şampiyonluk...!!!

Unutma fenerbahçe hatırlatayım... daha bu sezon 7 hafta önce yırtınıyordunuz sampiyon belli diye... sonuç ne olduu... boş...

sizde su var fenerbahce.. GS yi yenelimde gerisi boşş... fazla gol atalım tamam diyorsunuz.. sizin bakıs acınız küçük.. Biz Galatasaray da ise hedefler büyük... hep ilklere kosuyoruz...!!!

Hadi gelin birde Allah aşkına siz sayınn... Neyiniz var Fenerbahçe hadi sayın...!!!

Sadece 6 - 0 bunu söyleyip duruyorsunuz... Ama tabi sizin için GS yı yenmek büyük gurur.. Kırk yılda bir bu kadar büyük bir ve güçlü ve dünya çapında nam sallmıs bir takıma 6 tane atmanız büyük gurur...

hep bos laflar yapıyorsunuz....!!!! siz ekmeyle biçmeyle uğraşın bakalımm...

Biraz gercekci olun... Belgeye dayanan konusmalar yapın...!!!!

hmmm bravo çok güzell.. demek bu dünya takımı olan GALATASARAY ı bu kadar çok yenmişsiniz.. helal be size... ne diyelim... peki fenerbahçeli güzel kardeşim.. başka gösterebilceginiz bir şey yok galiba.. bakın siz ligde bizimle boğuşmaya çalışırken biz GS olarak dünya çapında mücadele ediyoruz... lig de olsun.. ŞL de olsun.. GERCEKLERİ HEP GS YAZDI...!!! sizin futbol anlayışınız hiç degişmez zaten GS yi yenilim yeter dersinn.. eee başka ne isteyeceksiniz ki zaten böylesine büyük bir takımı yenmek süper bir şey tebrikler...

• pöhhhhhhhh........

hemde iki kere pöhhhh..

topic başlı başlına komedi zaten de

iki sene önce paf da şampiyon bizdik sonra bjk oldu şimdi de gs ne var bunda.sanki biz senelerdir olmuyoz ya..
    her sene değişiyo paf liginin birincisi nerdeyse..

kulup iyi yönetiliyomuş bide
    yaw daha geçen sene bayan basket takımı küme düştü,erkek takım son anda kurtuldu.sponsorluk falan olmasa kapanacak nerdeyse.

ha bide birileri çıkmış icraat yok diyo kardeşim türk sporuna katkı sadece futbolla olmuyo.spordan anladığınız sadece futbolsa bilemem tabi.nerde diğer branşlar???

kalkımış bana 8 tane şampiyonluktan bahsediyo sanki hepsi farklı dallarda olmuş da.üstelik mini miniler miniler falan yani.
    adam akıllı paf ve gençler ligini sayarım biter gider.o mini mini deki çocukların hepsi futbolcu olacak sanki:))çocuğa spor olsun diye gönderen de var oraya...

aferin tabrik ederiz ama şu senenizde bile abuk sabuk mesajlar atarak seviniyosunuz ya ben ne diyim....

• quote:

quote:

quote:

yaa bu fener i hiç anlamam... adamlarda icraat yok.. sürekli laf yapıyorlar... biz burda her zaman belgelerle konusuyoruz... 8 'sekiz' diyoruz... gol degil bu şampiyonluklar... UEFA kupası dedik... Yarı finall şampiyonlar liginde.. Süper kupa.. 4 yıl üst üste sampiyonlıuk... Zor şartlarda alnımızın akı ile söke söke bu sezonki şampiyonluk... hatırlatayımm unutmadan ilk üç yıldız'ı alan takımda Galatasaray.. yani ilk 15. şampiyonluk...!!!

Unutma fenerbahçe hatırlatayım... daha bu sezon 7 hafta önce yırtınıyordunuz sampiyon belli diye... sonuç ne olduu... boş...

sizde su var fenerbahce.. GS yi yenelimde gerisi boşş... fazla gol atalım tamam diyorsunuz.. sizin bakıs acınız küçük.. Biz Galatasaray da ise hedefler büyük... hep ilklere kosuyoruz...!!!

Hadi gelin birde Allah aşkına siz sayınn... Neyiniz var Fenerbahçe hadi sayın...!!!

Sadece 6 - 0 bunu söyleyip duruyorsunuz... Ama tabi sizin için GS yı yenmek büyük gurur.. Kırk yılda bir bu kadar büyük bir ve güçlü ve dünya çapında nam sallmıs bir takıma 6 tane atmanız büyük gurur...

hmmm bravo çok güzell.. demek bu dünya takımı olan GALATASARAY ı bu kadar çok yenmişsiniz.. helal be size... ne diyelim... peki fenerbahçeli güzel kardeşim.. başka gösterebilceginiz bir şey yok galiba.. bakın siz ligde bizimle boğuşmaya çalışırken biz GS olarak dünya çapında mücadele ediyoruz... lig de olsun.. ŞL de olsun.. GERCEKLERİ HEP GS YAZDI...!!! sizin futbol anlayışınız hiç degişmez zaten GS yi yenilim yeter dersinn.. eee başka ne isteyeceksiniz ki zaten böylesine büyük bir takımı yenmek süper bir şey tebrikler...

Belge istiyosun gösteriyoz anlamıyosun. 40 yılda bi yeniyolar diyosun biz daha çok yendiğimize göre siz 80 yılda yeniyosunuz diyoruz gene anlamıyısınuz bi 8 tutturdunuz 10 tane 8 sekiz "ne sekizmi" gibi forumuu doldurmaya yönelik şeyler yazıyosunuz anlamıyosunuz galiba bi kerede ne diyim ben sana daha.

• quote:

Orjinalden alıntı: silencer01

quote:

nerde hoob'un açtığı konu görsem ardından 10 tane fenerli saldırıyor adama..hoob'un da bi kere saygısızca cevap verdiğini görmedim sizin alıp veremediğiniz ne anlamış değilim.

Kardeş, bu adamın her açtığı konu BJK ile ilgili olsaydı görürdüm kaç tane BJKlinin saldıracağını... (hatta bir tane vardı şampiyonluk sayısıyla ilgili)
    Sosyal mesaj vermeyi bırak abicim, adam yatıp kalkıp FB'yle uğraşıyo, iş edinmiş kendine, milletin de kanına dokunuyo demek ki o yüzden cevap yazıyolar.
    Ben isterdim ki hiç kimse cevap yazmasa da kendi kendine kumdan kale yapıp yıksın, eğlensin çocuk burda.

Onun saygısızlığını görmedim diyosun haklısın, çünkü o kendisine hakaret edilmesinden, tepki toplamaktan zevk alıyor. Aynen örnek aldığı araştırmacı - karıştırmacı gazeteci abileri gibi...

demekki sizin hoşlanmadığınız konuları gündeme getiriyor ve bunu yaparken de saygısızlık yapmıyor, hoob denilen kişiyi tanımam etmem.. '' çünkü o kendisine hakaret edilmesinden, tepki toplamaktan zevk alıyor '' diye bir kelime kullanmışsın sende bambaşkaymışsın.. siz adamı foruma taşıdığı doğru ve net olan konular hakkında eleştirmek yerine Hoob'u örnek alarak forumda kimseyi incitmeden saygılı bir şekilde nasıl tartışılır öğrenin

• quote:

quote:

quote:

quote:

Belge istiyosun gösteriyoz anlamıyosun. 40 yılda bi yeniyolar diyosun biz daha çok yendiğimize göre siz 80 yılda yeniyosunuz diyoruz gene anlamıyısınuz bi 8 tutturdunuz 10 tane 8 sekiz "ne sekizmi" gibi forumuu doldurmaya yönelik şeyler yazıyosunuz anlamıyosunuz galiba bi kerede ne diyim ben sana daha.

peki kardeş... demek öyle illa GS ile boy ölçüşmeye ve kıyaslama yapmaya calisiyorsun... söyle bakayımm şu sayacagim başarıların üstüne çıkta göreyim... hadi bekliyorummm bunu ispatlaa...

* üst üste 4 yıl şampiyonluk =

*UEFA kupası =

*süper kupa =

*en çok Türkiye kupasını kazanan takım =

*ilk 15. şampiyonluk - yani ilk 3 yıldız =

*Şampiyonlar Ligi yarı final'ine kadar yükselme =

*Devler liginde nam sallmıs bir takım =

*Avrupa'da Türkiye denilince = İlk akla gelen ve bilinen takım GALATASARAY (yabancılar için) =

* 2005 - 2006 sezonu tam tamına 8 'sekiz' şampiyonluk =
    ------------------------------------------------------------

evt saygı deger rakip arkadasım... şimdi yukarda GS nin basarılarını saydım.. hadi buyur hodri meydan.. hersey acık... bak hepsinin yanlarına eşittir koydum ( = ).. karsılarını basarılarınızla doldur da göreyim..
    bak hala diyorum GERCEKLER acıdır....!!! bunu anlaaa

sizde ne var sadece GS yi cok yenmişiz..yok 6 -0 yok bilmem ne bilmem ne... paranız varda ne oluyor icraat nerde.. yıldız alıp noluyor... başarı nerde... konusuyorsunuz da noluyor... ancak lafff olsun torbada olsun diye konusun....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BETO^TR^ -- 4 Ağustos 2006; 3:25:56 >

• eguluvaa <<<<< Kardess all sizin hani yönetim tesadüf diyordu yaa.. UEFA kupasına.. Al şunlarıda oku.. hatırlatayımm hanii..

yabancılar ne demiş?

INGILTERE
    Finaldeki sinir savasini Türkler kazandi

ITALYA
    Türkler Avrupa’ya futbol dersi verdi

ALMANYA
    Bogaz’da deprem... Halk sokaklara döküldü

ISPANYA
    Türkler Avrupa’da ilk sirada... Muhtesem G.Saray

HOLLANDA
    Emegin zaferi... Türkler kupayi haketti

BELÇIKA
    Türkler cennette... G.Saray’in görülmemis destani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BETO^TR^ -- 4 Ağustos 2006; 4:28:19 >

• 1.si ben Galatasaray'ın UEFA kupasını ve süper kupasına her zaman saygı duyarım. Ve de başkalarınında saygı göstermesini isterim.
    2.si Türk Futboluna büyük hizmetler yapan takımlara da saygı gösterilmesini isterim bu saygıyı göstermeden atıp tutanlara da (burdan ne çıkarırsan çıkar) saygı göstermem.
    3.sü konuyu niye bu kadar çarpıtıyorsun onuda anlamış değilim.
    100. yılınızda şampiyon olamadınız içinde kaldı tamam anlıyorum ama Fenerbahçe'yi küçümsemeye hakkın yok.
  • Okuma yazman olsaydi sampiyonluklarinizin zoruma gitmedigini anlardin

hos sen simdi bu yazdigimi da anlayamayacan yaaa
    neyse

Eee ne diyelim canim yurdum insani...

Evlatarimiz..cocuklarimiz..kizlarimiz okula diye kampanyalar duzenleniyor..yerden goge kadar haklilar...

hatta Zeki lerde okula diye kampanya duzenlenmeliii yoksa boyle SAYGISIZLIKTA SINIR TANIMAYIP ILERI GERI KONUSABILIYORLAR ZIRA...
    Klavyenin basina gecmeyle olmuyo arkadasim ne yazdigima bi bak ondan sonra gel buraya..
    TEz zamanda islah olman dilegiyle canim arkadasim...

Hoostbastank benim muhatabim sen degilsin...Adama bi ton soru sorulmus cevaplamadan kafasina gore konusuyor...

Sondaki tebrik yazisini da buyuk yazdik ki kor arkadaslar varsa yardimci olsun diyeee...Ama belli ki sende okuma yetenegi yok,gozler saglam..zira bi seyler yazabiliyorsun...Ici bos ama olsun...O da duzelirr...
    quote:

Orjinalden alıntı: ZekininYeri

quote:

Orjinalden alıntı: sexai

Hoostbastank ben seni duzeyli postarinla tanirdim.....

yenilgierden sonra kacan sonra gelen...sonra da sorulara bile cevap vermeden sacma sapan postlar giren biri olarak gordugume uzuldum...

umarim kendine gelirsin ve be cool gibi duzeyli tartismalari ve paylasimlari yapabiliriz....

bu arada bircok dalda gosterdiginiz basaridan oturu TEBRIK EDERIM GS FUTBOL SUBESINI!!!!!

Saygilar
    Şampiyonluklar zoruna mı gitti? bir de bunu oku. Ondan sonra konuş.
    http://forum.donanimhaber.com/m_8417728/mpage_1/key_//tm.htm#8435536

• quote:

Orjinalden alıntı: SLIPKNOT

quote:

Orjinalden alıntı: silencer01

quote:

demekki sizin hoşlanmadığınız konuları gündeme getiriyor ve bunu yaparken de saygısızlık yapmıyor, hoob denilen kişiyi tanımam etmem.. '' çünkü o kendisine hakaret edilmesinden, tepki toplamaktan zevk alıyor '' diye bir kelime kullanmışsın sende bambaşkaymışsın.. siz adamı foruma taşıdığı doğru ve net olan konular hakkında eleştirmek yerine Hoob'u örnek alarak forumda kimseyi incitmeden saygılı bir şekilde nasıl tartışılır öğrenin

ondan ya da senden öğrenecek bişeyim yok benim
    öğreneceğim yeri kişiyi de kendim seçerim.

bu adamın foruma taşıdığı konulara "doğru ve net" dediğini gördükten sonra, seninle de tartışmanın manasızlığından emin olduğuma göre, "selametle" diyorum

• quote:

1.si ben Galatasaray'ın UEFA kupasını ve süper kupasına her zaman saygı duyarım. Ve de başkalarınında saygı göstermesini isterim.
    2.si Türk Futboluna büyük hizmetler yapan takımlara da saygı gösterilmesini isterim bu saygıyı göstermeden atıp tutanlara da (burdan ne çıkarırsan çıkar) saygı göstermem.
    3.sü konuyu niye bu kadar çarpıtıyorsun onuda anlamış değilim.
    100. yılınızda şampiyon olamadınız içinde kaldı tamam anlıyorum ama Fenerbahçe'yi küçümsemeye hakkın yok.

kardeş ilk başta fikirlerin için teşekkür ederim.. şu 1. ve 2. fikirlerine katılıyorum... ama 3. ve 4. fikirlerine katılmıyorum.. çünkü ben konuyu çarptırmadım hani bazıları vardır.. önümüze belge filan sunar. yok gs yi şu kadar yendik yok bu kdar yendik.. GS boş bir takım filan diye.. o yüzden biraz geçmişi hatırlatayım dedim.. ( haaa bak sadece geçmişi birazcık hatırlattım.. )..

ayrıca 100. yılda şampiyon olamadık.. bunun buruk bir üzüntüsü var ama hiç önemli değil.. Benim Galatasarayım.. her zaman bana 100. yıl yaşattı bu zaferlerle... Ve önümüz çok açık ki.. yeni nesil GS taraftarı olmaya yolunda çok ilerliyor...

size 100. yılda başıralar dilerim.. inşallah bu yılda zaferler kazanırsın... Hani biz hiç yotan türkiye kupasını almıştık.. ( aman başkana hatırlatalım 7 -8 hafta önceden şampiyon biziz demeye başlamasın.. sonra olanları görüyoruz..)ne diyelim hayırlısı...!!

son bir şey daha Fenerbahçe'yi küçük filan görmüyorum.. sadece biraz kıyaslama yapmaya çalıştım.. baktım ki bizim çıta fazlasıyla yüksek.. fazla yorum yapmaya gerek yok yani..

• belge istedin belge sunduk 40 yılda bi 6-0 yeniyosunuz demişsin. benimde ona kafam attı.
    Bu arada geçen yıl şampiyon olamadık oda bizim içimizde kaldı
    Ayrıca UEFA sıralamasında da git gide yaklaşıyoz
    Son bişey koyu Galatasaraylıymışsın hLL olsun bea.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egulova -- 4 Ağustos 2006; 14:05:06 >
  • quote:

belge istedin belge sunduk 40 yılda bi 6-0 yeniyosunuz demişsin. benimde ona kafam attı.
    Bu arada geçen yıl şampiyon olamadık oda bizim içimizde kaldı
    Ayrıca UEFA sıralamasında da git gide yaklaşıyoz
    Son bişey koyu Galatasaraylıymışsın hLL olsun bea.

sagolasın... evt koyu GALATASARAY'lıyım....!!!!

tekrar da hatırlatayım.. başka bir kulübe asla hakaret etmem ve küçük düşürmem.. çünkü oda bir TÜRK takımı sonuçta...! hepimiz kardeşiz... Ve bu sene Fenerbahçe ve Galatasaray ve Kayserispor a başarılar dilerim.. insallah güzel başarılar alacaklar.. TÜRKİYE için.... ( neyse konu başka bir boyut aldı )

hadi k.i.b bye bye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BETO^TR^ -- 4 Ağustos 2006; 14:12:10 >

• quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!

quote:

Orjinalden alıntı: y@nkee

hooo...uzun bi aradan sonra buradasın...biz kotu sonuclardan sonrada burada oluyoruz..bilmem anlatabildimmi.

4-0 dan sonra kaybolmuştu.Yine çıktı meydana.Yazın takılır buralarda.Sezon başlayınca, özellikle Fenerbahçe maçından sonra kaybolur.

yaw 34-0 yenseniz nolur.ŞAMPİYON GALATASARAY.bide bende hatırlatıyım tam 8 dalda şampiyonluk.bılmem fbnın bu kadar branşı var mı

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.