Şimdi Ara

Bu sene Problemlerden Tahmini Kaç Soru Çıkar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kesin olarak bilemeyiz ancak lysden ygsye geçen konulardan dolayı max 5 tane falan çıkar sanırım. Yanılıyor muyum?

• bende öyle düşünüyorum geoya da yeni konular geldi sonuçta geo sorularını da arttırırlar belki problemlerin azalması benim için daha iyi oldu şahsen :D

edit: pp güzelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafiye Lordu -- 26 Temmuz 2016; 14:12:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: satanistpenguen

bende öyle düşünüyorum geoya da yeni konular geldi sonuçta geo sorularını da arttırırlar belki problemlerin azalması benim için daha iyi oldu şahsen :D

edit: pp güzelmiş

Seninde pp güzelmiş bro. Umarım azalır ya.
  • Evet ygs lysden konular lysye gecti ama taban aritmetigi islem konulari kalkti mod ve mantik lys ye gecmis degisen bise olmaz en az 8 10 tane gelir normal sartlarda ama osym bu belli olmaz mesela ygs ye gecen parabol polinom 2.derece denklem falan lysnin ygs kisminda sorulur diye tahmin ediyorum cunku bu konular ygs nin mantigina uygun degil gibi.gerci ygs mantigi ne onu da bilmiyorum ki okudugunu anlama diyorlar ama bilemiyorum valla osym ne yapar bilemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ösym problemlerden taviz vermez hocam .
  • 7-8

• quote:

Orijinalden alıntı: Varcot01

Evet ygs lysden konular lysye gecti ama taban aritmetigi islem konulari kalkti mod ve mantik lys ye gecmis degisen bise olmaz en az 8 10 tane gelir normal sartlarda ama osym bu belli olmaz mesela ygs ye gecen parabol polinom 2.derece denklem falan lysnin ygs kisminda sorulur diye tahmin ediyorum cunku bu konular ygs nin mantigina uygun degil gibi.gerci ygs mantigi ne onu da bilmiyorum ki okudugunu anlama diyorlar ama bilemiyorum valla osym ne yapar bilemem

Hocam problemler dışında ygs matematikte 23 tane konu var.(yeni müfredat için söylüyorum) Zaten 32 mat soruluyor. O 23 konudan birer tane soru çıkarsa en iyi ihtimal problemlerden 9 soru gelir.23 konudan birer tane soru çıkmayacağına göre (bazılarında 2 hatta 3 soru bile çıkabiliyor) problemlerde max 6 soru çıkar diye tahmin ediyorum.Geometriye de yeni konular gelmiş ona hiç girmiyorum bile

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tamam da dostum eskiden de 23 konu vardi mesela soyle polinom parabol karmasik sayi 2.derece denklem ygsye gecmis bizim donemde taban aritmetigi islem vardi bunlar kalkti moduler aritmetik ve mantik ygsden lys ye gecti yani konu sayisi degismedi her konudan 1 tane sormuyorlar mesela osym bazi konulari her yil sormuyorlar ki 13 problem sordular 2016 da hazirlikli olun min 7 8 soru problem gelir isterlerse eleyici yapiyorlar cunku.ha aslinda soyle dusununce lysden ygs ye gecen konular her yil banko soru veriyordu orasi ayri ama simdi hala onlari lysde sorma haklari var ben zor bir sinav yapacaklarsa 2015 tarzi problemler olur diye tahmin ediyorum ama min 7 8 soru gelir yani denemelerden baya iyi cozmek lazim problemleri

• Varcot01 V kullanıcısına yanıt
    Hocam konu değişmedi de taban aritmetiği sorulmuyordu ki zaten. Mantık 2016'da hiç yoktu. İşlemden de bir soru vardı. Yukarıda saydığın polinom,parabol, 2.derece denklemler en az 1-2 sorunun mutlaka çıktığı konular. Kaldırılanlar ile eklenenleri karşılaştırmak saçma bu bakımdan.
  • pieceofme kullanıcısına yanıt
    dostum zaten ben de onu dedim iyice okumalısın bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.