Şimdi Ara

Bu sene össye giricem şimdiden izlediğim yol doğrumu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben bu sene össye giricem.Lise 4.sınıfım. Anadolu meslek olduğum için Say1 ve Ea1 puan türünden giricem össye.Say2 den sorumlu değilim.Web tabanlı programlamayla çok yakından ilgiliydim hep işletmelere site yapıyordum bilgisayar başında boş durmuyordum ama artık bunlara bir senelik bir son vererek başladım önce.

    Dersanede hızlandırılmış kurs başlayalı 2 gün oldu.2. günüm bugündü ve matematiğin ilk dersini gördük. Benim okullar açılana kadar ki planım şu şekilde.Bu planı bu iki günde de uyguladım zaten.

    Sabah dersaneye gidiyorum.Öğlen geldiğimde yemekti dinlenmeydi bu işleri hallettikten sonra fazla zaman kaybetmeden o gün kü işlenilen konuların tekrarlarını yapıp dosyaladığım kağıda not alıyorum.Formül olsun problemi çözüş yolu olsun not alarak çalışıyorum.Tekrarı bitirdikten sonra (Ortalama 15-20 dk sürüyor) başka bir dersanenin 30 sayı geçen seneden dergisi var.Össye girip kazanan bir arkadaşım verdi saolsun.Sayı 1 inden başladım.Konu anlatımını şöyle bi okudum.Daha sonra çözümlü soruları inceleyerek ben yaptım sonra çözümüne baktım.Daha sonrada konunun sonundaki testi çözdüm boş bıraktığım soruları çözümlü dergi olduğu için öğrendim.Öğrenemediklerimi yarın dersanedeki hocama soracağım. Yapamadığım sorular benim moralimi bozuyor acaba hep böyle mi olacak diyorum bi an umutsuzluğa sürükleniyorum ama yaptığım sorularda da heves geliyor bana.

    Okul açıldığında ise konuların bir kısmını işlemiş olacağız ve az da olsa birikim olacak bende diye tahmin ediyorum.Böylece çözeceğim soru sayısınıda buna oranla arttırmayı düşünüyorum.Derse ilk başta sıkıntıyla oturdum ama sonunu getirince rahatladım. Sizce bu izlediğim yöntem iyi mi? 3 senedir lisede matematik namına birşey görmedik hesap yapma pratiğimi bile yeni yeni kazanıyorum şimdi.Say1 çok basit diyorlar Say2 ciler.Acaba daha çok kasmama gerek var mı yoksa her gün ama verimli çalışarak bu işin üstesinden gelir miyim?







  • Benim öss ye girmeme 2 sene var bilmem sana nekadar yardımcı olurum ama bu sistemden hiç caymadan inanarak çalışırsan başarılı olursun bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.