Böyle bir sistem yapmak istiyorum. Sistemim zaten var, masa, kablo derdinden kurtulmak için yapıcam. Birde SLI veya Crossfire yapacağım kartlar konusunda karar vermedim. Sistemin genelinde büyük bir değişiklik gerekli mi bilmiyorum. Eyefinity'de olacak.
Bu şekilde bir masa yapmak için, bir nevi tutorial'a ihtiyacım var, nasıl yapılır nasıl edilir onu anlatan. Nasıl aratılır onu bile bulamadım yoksa konu açmayacaktım, yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bu tarzda ünlü olan L3p D3sk var hocam aratın
quote:
Orijinalden alıntı: The Prodigy
Bu tarzda ünlü olan L3p D3sk var hocam aratın
Teşekkürler. Sizce ahşap mı daha iyi yok L3p'nin yaptığı gibi mi?
Benim görüşüm metal olması ama temini, işlemesi, üzerinde çalışılması biraz el becerisi ve birikim gerektiriyor bence, ahşap üzerinde çalışılması daha kolay diye düşünüyorum, ha ne kadar sağlam olur orası tartışılır hocam
O arkadaşın dediği L3p D3sk projesini ben yaptım hocam linki imzam da mevcut. Size deneyimlerimden bahsedeyim. İnanın elinde aleti edevatı olmayan bir insan için çok zor bir proje. Yapılması ve bunun için harcana süre haftalar alan bir çalışma olur. Masrafları çoktur eğer bu resimdeki gibi temiz bir işçilik istiyorsanız sadece soğutma sistemine cebinizden en az 2000 lira ayırın. Yani demem o ki üzerinde yoğun bir şekilde kafa yorulması gerekilen bir projedir. Ama imkansız da değildir.