Şimdi Ara

bu sekilde chari gidenler(YaRDıM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler char hotanda bi yerde oyuna girer girmez dc atiyor bug olayi asagida duruyor char bu konuda bilgisi olanlar varsa chari bu duruma gelenler yardim etsin lütfen fotolar asagida

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byomers -- 21 Ekim 2007; 13:06:07 >

• gir hemen return bas
  • Return scrooll çek olmassa bug report a bildir
  • girmeye müsade yok hemen dc
  • O zmn bug report a bildir
  • BuG Reaport
  • no cvp 200 mesaj attik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • s.et sen corbana baq
  • bug report da nekı yenıyomu ben bıraz fıransız kaldım da ıyı bısey mı?
  • seni bi fransiz yaparim bugdan bi tarafin gorunmez bilmedigin işe karişma
  • quote:

Orjinalden alıntı: artistgs

gir hemen return bas

bassabilirsen bas hemen
  • hiç bişicik yapamiyom bu oyunu yapani ben bi yakalasam ... yapacam emme cvp vermiyorlarki
  • TEk yol bug report neden ısrar ediyorsun ki
  • lem olm olmuyo 200 mesaj cektim niye cildirtiyonuz beni olmuyorrrrrrrrrr size sordugum böyle bir şekilde charlari gidipde kurtaranlari soruyorum (bug report bos iş mesaj yerididir bunu kesfettik bi işe yaramiyor)
  • Bug Report deyip durmuslar Banada bir keresinde olmustu 3 gün oyuna giremedim salı günkü uptade den sonra gecmişti insallah sendede sorun gecer
  • quote:

Orjinalden alıntı: __Angel__

Bug Report deyip durmuslar Banada bir keresinde olmustu 3 gün oyuna giremedim salı günkü uptade den sonra gecmişti insallah sendede sorun gecer

Evet Mesela Ben Karakteri Potçunun Önünde Bırakıyorum Ama Uptateden Sonra Başka Yerde Buluyorum
  • bnim bi arkın tanıdğınada olmuştu,return çekmeye zaman olmuodu,GMlerle bi şekilde iletişime geçmişlerdi janagan ışınlamıştı GMler,fakat mail adresiyle bug reportla fln değil,ulaşamicaksan geçmiş olsun
    not:Tabi başka bi yolu varsa bilemicem
  • nasil ulaşmis bi ögrenizmisin kardesim
  • arkadaşım bak şimdi bunları çok hızlı yhapmaya çalış tamammı oyuna gir ı ya bas retunu al aşaıdaki slotlardan birine koy sorada direk o tuşa bas dc werirse bile 25 sn bekle oyundan çıkma yani c0onfime tıklama okey mi ? bidaa oyuna gir hotandasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EagleK4nK4L4r -- 24 Ekim 2007; 21:01:31 >
  • ah ah bide retrun olsa charda :'(
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.