Şimdi Ara

Bu sbü tıplar ne oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Trabzon Erzurum tıp fakültesi diye geçiyor ama ana merkezi İstanbul

Bu tıplar hakkında bilgisi olan var mı yök atlasta geçiyor bu tıplar sağlık bilimleri üniversitesi diye askeri midir eğitimi nasıldır sadece görselleri var bunun okuyan varsa bilgi verebilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7FA74AD7E -- 21 Temmuz 2023; 1:28:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunu ben de merak ediyorum. Tüm şehirlerdeki eğitim araştırma hastaneleri s.b.ü eğitim araştırma hastanesi olarak geçiyor.
    Bunların tıp fakültesi İstanbul'da mı? Hekimleri oradan mı görevlendiriliyor?
    Önceki devlet hastanesi kadrosu hekimleri de sanırım görev yapıyor . Yapısı ve görevlendirme esasları hakkında ufak bir araştırma yaptım ancak sorularıma cevap bulamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • man utd kullanıcısına yanıt

Yok hocam mesela Trabzon diyorsa Trabzonda adı neyse orda ama merkez İstanbul sbü

Güzelse tercih etmeyi düşünüyorum ancak lise binası gibi geldi bana biraz önyargı gibi oldu o ama eğitimi nasıl ki

Ama ne idüğü belirsiz bir yeri de seçmek istemem keşke orada okuyan biri olsaydı ya hiçbir şey bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7FA74AD7E -- 21 Temmuz 2023; 1:45:20 >
  • Trabzon okudum,tıp fakültesi farabi tıp diye geçiyor, o da mı s.b.ü olmuş?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sbü hamidiye tıp iyi diğerleri nasıl bilmiyorum , hangi şehri seçersen o şehirde okuyorsun . Sbü istanbul ayrı sbü bursa ayrı hepsi ayrı birer tıp fakültesi, sbünün açtığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yuruyenmuhendis -- 21 Temmuz 2023; 2:15:35 >
  • İstanbuldaki binayı kastediyorsan tr deki tüm binaları topla , o kadar karizmatik bir kampüs elde edemezsin tıp fakültesi şartlarında 😂😂

• man utd kullanıcısına yanıt

Hayır ktü deki Farabi diğeri sbü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yuruyenmuhendis Y kullanıcısına yanıt

Yok hocam bursada Trabzonda erzurumda teker teker var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.