< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7FA74AD7E -- 21 Temmuz 2023; 1:28:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7FA74AD7E -- 21 Temmuz 2023; 1:28:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Yok hocam mesela Trabzon diyorsa Trabzonda adı neyse orda ama merkez İstanbul sbü Güzelse tercih etmeyi düşünüyorum ancak lise binası gibi geldi bana biraz önyargı gibi oldu o ama eğitimi nasıl ki Ama ne idüğü belirsiz bir yeri de seçmek istemem keşke orada okuyan biri olsaydı ya hiçbir şey bulamadım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7FA74AD7E -- 21 Temmuz 2023; 1:45:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yuruyenmuhendis -- 21 Temmuz 2023; 2:15:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İstanbuldaki binayı kastediyorsan tr deki tüm binaları topla , o kadar karizmatik bir kampüs elde edemezsin tıp fakültesi şartlarında 😂😂 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hayır ktü deki Farabi diğeri sbü < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yok hocam bursada Trabzonda erzurumda teker teker var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |