Biraz garip bir yarışma. Bu yarışmada kimin akrabası ve arkadaşı çoksa o kazansın gibi olmuş. Çekiliş olsaydı daha mantıklı olurdu.
27 inch oluşu
Kavisli ekranı
1 ms 144hz ile harika bir oyun monitör oluşu
Harika ötesi
artık 1366X768 ekran da ve 15 inç ekrana gözümü dayayarak oynamaktan gözümün bozulmasından endişelenmeden oyun oynamak istiyorum.
tabi en sevdiğim özelliği net olması
geniş olması
144hz olması
ve tabiki oyunculara odaklı olması
1- 1ms tepki süresi
2- 144 hz ekran yenileme hızı
3- Curved tasarım
Merhaba, beni etkileyen 3 ozellik
1. Quantum dot ekrana sahip olmasi. Samsung panel konusunda çok iyi iş çıkartıyor.
2.Ayarlanabilir standinin olması. ergonomi acisindan bu çok önemli.
3. Tasarımı. artık masalarım üzerinde çirkin duran ve sadece fonksiyon barındıran ürünler ilgi çekmiyor.
1. Kavisli Ekran
2. 144 Hz. Tazeleme Hızı
3. 1ms Tepkime Süresi
B*ş aldı.
1+144 hz tazeleme
2+AMD freesync
3+Quantum dot panel
şimdiden hediyen hayırlı olsun , donanım haber takipçisi kardeşim, keyifle kullanman dileğiyle...
UÇMASI KAÇMASI ATEŞ ETMESİ (GTA 5KALDIRIYOMU)
27" Kavisli Quantum Dot Paneli 144Hz tazeleme hızı 144Hz tazeleme hızı
1- Monitörum yok
2- Zaten internet hızına sinirlenip düz ekranları yamultuyorum yumrukla bunda öyle bi dert tasa yok
3- Dayak bulursan kaç monitör bulursan hdmi ile tak
Kavisli olması Quantum dot olması 144 hzz tazeleme hızının olması
bana göre bu ekranda bulunan en önemli 3 özellik kontrast oranı, tepki süresi ve freesync olması
Bu monitörde beni en büyük çeken, esnek stand, o biçim kıvrımları ve quantum dotlaması. Anlayamazsınız...
1 madde çok ergonomik ve güzel tasarımı 2 madde şu zamanlarda AMD işlemci ve ekran kartlarının düşüşte olmasına rağmen AMD freesync desteği 3 her oyuncunu hayali olan 144 ghz tazeleme hızı ve 1ms tepkime süresi (inşallah her hayrın başlangıcıdır
Anlaşılan yine başı alacağım. Kazanan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.
1) 1.7 Milyar renk doygunluğu seyir zevkini arttırıyor.
2) Kavisli olması kapsayıcı bir oyun deneyimi sağlıyor.
3) Oyuncuların olmazsa olmazı 144 Hz/1 Ms VA paneli.
Ahahahhhhhhshshs heyyyyy geeeençlerrrrrrr !!!!!!!!!!! 144 Hz tazeleme hızı 27`` kavisli Quantum dot panel ve 1 MS tepki süresi
1. Kavisli 2. 144hz falan işte ondan 3. Samsung olması 4. 1 ms ne bilmem ama aha işte o olması ne işe yarıyorsa :D 5. Renginin Siyah olması 6. Quntum falan yazıyor Jamas Pond dan biliyorum 7. ve En öenmlisi Bedava :D