şansa bak bir anime soruldu oda şansa izlemediğim animelerden çıktı tamda böyle bir an bekliyordum ama olmadı
quote:Orjinalden alıntı: dombilibili quote:Orjinalden alıntı: pagan_chris quote:Orjinalden alıntı: zapotka quote:Orjinalden alıntı: dombilibili anime dizi sormak yoktur o yüzden benim yerime başkası sorabilir Sor sor anime de olur. :) Güzel olur aslında :) anime olursa biz biliriz bu soruya özel anime cafe cilere cevap hakkı yok kuralı koyuyorum kendi koyduğum resim olduğu için gençlerin önü açılsın tmm hacı yazmayız
quote:Orjinalden alıntı: pagan_chris quote:Orjinalden alıntı: zapotka Scrapped Princess yok değil. İki resim daha...
quote:Orjinalden alıntı: Brotherhood quote:Orjinalden alıntı: pagan_chris death note Tebrikler... başka biri sorabilir
Bende soru hazırlıyordum, biraz ağırdan almışım sanırım... Anime konusunda hiç hiç hiç hiç atacak birikimim olmamasına rağmen; "Blood and Fear" diye atayım. Böyle bi anime vardır herhalde o kadar anime içinde...
quote:Orjinalden alıntı: fuatturkrap Bende soru hazırlıyordum, biraz ağırdan almışım sanırım... "Blood and Fear" diye atayım. Böyle bi anime vardır herhalde o kadar anime içinde... yok değil.