Şimdi Ara

Bu Sago Ne Yapıyor Boyle ya (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
0
Favori
9.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: JurisHan

Adamı iyice filozof yaptınız ha(Küfürbaz gizemli y... -Paranı Verdim'i dinlerseniz ne dediğimi anlarsınız)

Kişilik konusuna girmeyin bence.Herkes sanıyor ki Sago iyilik meleği.Bu adamın uyuşturucu kullandığı günlerde belli. Sansar'ın da dediği gibi Sago'nun kirli çamaşırları ortaya çıksa hiçbir aile çocuğuna Sagopa'yı dinletmez ve hiçbir evde Sago CD'si bulamazsınız.

Bir vakit esrarkeş olan(kendi ağzıyla söylüyor) arkadaşımız bir anda doğru yolu bulup imana geliyor.

Ve sonra bunun üstüne şarkılar yazıyor...

Değişik

Arkadaşım adamı çekemedikleri için bunları yapıyolar yok işte herkeze dava açıp zengin olcak vs vs sözleri burdan Sansar'a sesleniyorum 2x2=? Bilgisiz : ) bildigi dilleri söylesin Bilgisiz :) adamı çekemeyincede Diss atar Zua Sagopa özünü iyi biliyor gercektende diyorsun ki uyuşturucu felan filan zart zurt bana bu dünyada hatasız bir insan söyle? olabilir kötü yola düşmüştür ama Adamın su an gercektende öyle biri olmadıgını sende cok iyi biliyorsun iki saniyede adamı piskopat yaptın :S

Bknz. Facebook ne diyor Sayfa :Sansar Salvo Tür: Müzisyen Sayı: 19.104 hayran

Sayfa: Sagopa Kajmer Tür: Müzisyen Sayı: 237.698 hayran

:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberpawN ~ -- 1 Ocak 2009; 7:42:23 >

• bence turkiye'de en iyi rap yapan ama yaptiginin hakkini alamayan biri.. Sagopa gibi birisi yurtdisinda bu sekilde rap yapsin 24 saat hakkinda konusulur.
    neyse en sevdigim sarkisi 24 ve romantizma

Sen bnm sevdigim kiz degil sik*tigim o*ospu bile olamassin- Sagopa
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Zlatan.

quote:

Orjinalden alıntı: Worldpress

quote:

Orjinalden alıntı: aLiM KaFKeF

Mini mini bir kuş donar donar kıçı açıkta kalır.
    Ezil bükül önümde rezil,üzül büzül cahil sefil,
    Özür mözür dileme benden,Yıkıl defol bıktım sizden.
    Dinleme der benim nutuk. Ezik mahluk rapinle vuku bul.
    Kulak duyar,dilin tutuk. Ben kuş gribi sen tavuk..!

Fırtına ve Şimşek

Bayılıyorum bu adama ya nerden buluyo bu sözleri
    Ep5 i cıktıgı gunden beri dinliyorum okulda evde

ayrıca dostum verdiğin bu dizeler bu topicte mesaj atan bazı bayıklara kapaktır..Sagopa 4ever!!

Bu ne be Ajdarın çikita muz şarkısı gibi

Al işte çikita muz'a benzetti Hll olsun Yarın öbür Günde Er ryan'ı Eren e benzetir derki ben Eren'i kurtarmak film'ini izledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberpawN ~ -- 1 Ocak 2009; 7:49:17 >

• İndiriyorum...
    Güzel olduğuna da eminim =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: SheHiT

bence turkiye'de en iyi rap yapan ama yaptiginin hakkini alamayan biri.. Sagopa gibi birisi yurtdisinda bu sekilde rap yapsin 24 saat hakkinda konusulur.
    neyse en sevdigim sarkisi 24 ve romantizma

Sen bnm sevdigim kiz degil sik*tigim o*ospu bile olamassin- Sagopa

Adam parayı kırıyor.
    Koerayla ortak albüm de yapıyor ayrı ayrı solo albümleri de var
    adamıon müzik şirketi de var
    anlicağınız maddi yönden yeterince doymuş olması gerekir
    lakin ilgi falan da görüyor yani fanı var falan
    illa sırtımızda mı taşıyalım adamı yahu :D

• Artık kolpa diye karalanan rappiçler değil her önüne gelene kolpa diye karalayan kolpa olmuştur Çünkü kendini kolpa bilmesi ile karşısındakine kolpa diyip ego tatmin meselesi artık bu laflar kokuştu

Ve Rapçiliği Gangstacılığı Ayılığı Kürtlüğü Totoşluğu Emoluğu Topluğu Özentiliği Apacheliği bir arada barındıran İnsanlar ürüyor Bunlar birbirini tkp tkp klonlarlar

Şimdi ne diyebilirimki istediğini dinle istediğini dinleme karışan yok
    1 Bira ile Alkolik olamadığın gibi
    1 Sagoylada rapçi olamazsın bunu bil

Artık bi müzik şeçimi tercihi yerine ''Allahın emri peygamberin kabri ile Rapçi yapıyorum'' Bu duruma geldi
    2 kişi buluşuyor
    *Ağe hadi rappipirikçi olak
    -Olak olak
    *Lauu kadikooyy acil dene Üst baş kep alıp ters takak
    -Oww oglim kızlar hasta olcek
    =Ayyy rappiçi oldularrr seni emo yapalımm bizzzzz

Uzar gider...

Bu arada sagopaya yine laf yok ama kolera aptalın teki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 500PuncH -- 1 Ocak 2009; 8:39:50 >

• quote:

Orjinalden alıntı: CyberpawN ~

quote:

Adamı iyice filozof yaptınız ha(Küfürbaz gizemli y... -Paranı Verdim'i dinlerseniz ne dediğimi anlarsınız)

Kişilik konusuna girmeyin bence.Herkes sanıyor ki Sago iyilik meleği.Bu adamın uyuşturucu kullandığı günlerde belli. Sansar'ın da dediği gibi Sago'nun kirli çamaşırları ortaya çıksa hiçbir aile çocuğuna Sagopa'yı dinletmez ve hiçbir evde Sago CD'si bulamazsınız.

Bir vakit esrarkeş olan(kendi ağzıyla söylüyor) arkadaşımız bir anda doğru yolu bulup imana geliyor.

Değişik

Arkadaşım adamı çekemedikleri için bunları yapıyolar yok işte herkeze dava açıp zengin olcak vs vs sözleri burdan Sansar'a sesleniyorum 2x2=? Bilgisiz : ) bildigi dilleri söylesin Bilgisiz :) adamı çekemeyincede Diss atar Zua Sagopa özünü iyi biliyor gercektende diyorsun ki uyuşturucu felan filan zart zurt bana bu dünyada hatasız bir insan söyle? olabilir kötü yola düşmüştür ama Adamın su an gercektende öyle biri olmadıgını sende cok iyi biliyorsun iki saniyede adamı piskopat yaptın :S

Sansar:Yaş 19
    Sagopa:Yaş 30

Sago ve Ceza'dan sonra Türkiye'de rap denince akla gelen ilk isim Sansar SalvoVe daha 19 yaşında.

Sagopa'nın bilgili veya bilgisiz olması sahnede playback yapmasını veya sahnede freestyle yapamamasını engelliyor mu?

Arkadaşlar siz Sago'yu ruh halinizi anlattığı için seviyorsunuz.Bende dinlemiştim bir ara oradan biliyorum

Sagopa önce diss atıp sonra dava açıyor.Underground'da bir Allah'ın kulu Sago'yu sevmiyor.Buna emin olabilirsin.(Sago yalakalarını es geçiyorum.Gerçi bu yalakaları Sago'da tanımıyor o da ayrı birşey)

Sago Sansar'ın yaşındayken acaba ne yapabilmiş?Siz galiba Sansar'ı çok küçümsüyorsunuz.Ayrıca demisinizki her insan hata yapar.O zaman Sansar'ın kişiliğine de laf etmeyeceksiniz.

Sago rap yapmıyor artık bunu anlayın.Zaten kendiside kendi ağzıyla söylüyor bunu.

Bana göre bir albüm yapıyorsanız şarkıların yarısından fazlası insanı eğlendirecek türde olmalıdır.Ama sonuçta her defasında melakolik duygular olması ve çalıntı beatler kullanıp üstüne bir de ben bunları çalmadım demesi değişik geliyor insana.

Ya neyse ben dinlediğimle mutluyum.

• Sansarı severim ama onu kenara çek

Da poet - Patron - Karachali - Şehinşah - Saian

Bunlardan kralı yok

Sansar da bunlara laf sokamaz Pit10 da Psikopat geçinen mode xl de Pendik gangstalarıda
    Kmk da Sağdan soldan kıytırık boktan mc lerde Ramiez gibi salakta Nimbus ta

Sagopada tampon hidrojenle dolmuş gibi uçmasa Cezada Herkes görür kim iyi

Bir taktik vardırki kimseyi tiklemez kimseyle konuşmaz feat atmazsın tepkisiz kalmaya çalışıp sinir krizine girersin
    O taktikte işte hep işe yarar Sen ona ulaşamadıkça gözünde çok büyür kimse ulaşamadıkça dokunulmaz olur
    Bu havalara girmek ise hep seni başarılı gösterir
  • Da Poet ve Patron'a laf yok zaten

Şehinşah'ı da yeni yeni dinliyorum eskiden sevmezdim ama şimdi sevmeye başladım.

Bir de bu aralar Şanııer'de hoşuma gitmeye başladı...
  • Da poet ve Patron hakkında çok bi şey bildiğini sanmam şimdi ikisini söylemen Bunların ortak albümlerini sadece dinlediğini gösterir Para yok yine vs vs vs

Da poet - Patron - Karachali - Şehinşah - Saian

Bunlar ise Sefalet Records

Kısaca Sefalet işte hepsi çok iyi arkadaşlar zaten Hepsini bir parçada dinleyebilirsin

Patron la Şehinşah zaten akraba

Bu 5 şi Sefaleti oluşturur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 500PuncH -- 1 Ocak 2009; 9:14:54 >
  • Hımm... Yaşları 15 ile 20 yaşında...
  • Far-Cry abiiii ben bebeğim valla yaşım 3 Ağzımdada emzik var Böyle içtikçe kusasım geliyorrr abii ben bebeğim harbi yaşım 3 abi ben küçüğüm döversin abi bebeğim harbi abbiiii
    Bebeğim abi sen büyüksün abii bak emzikle geziyorum abi altımda bezleniyor abi valla abi Hatta abi veledim abi ben harbi veledim hatta bebek bezimde velet damgası var abiii sen kaç yaşındasın abii harbi bebeğim Ben anne sütü ile besleniyorum abiii elma rendesi yiyorum abii valla abiii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 500PuncH -- 1 Ocak 2009; 9:29:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaYDoGaN

Bu adamı dinlemeyi bıraktığımdan beri pozitif düşünmeye başladım.

Ben de mi öyle yapsam ki. Ya bu herifi dinledikçe üzülüyorum içimi sıkıntı basıyor ama dinlemekten de vazgeçemiyorum
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrtztkn

Arkadaslar sagopa ile tanışmam kötü insanları tanıma senesi albumu ile oldu ilk dinlediğim zamanlar zihnimde bişeyler yer etmedi sonra sonra şarkılar soylemeye başladım birde baktım sagodan bu şarkılar gölge haramileri, bir çıkar yolum yok, yakın ve uzak sonra sonra sagopayı araştırmaya başladım 1996 da öss de sözel birincisi olduğunu 5 vakit namaz kıldığını öğrendim kişilik olarakta gerçekten hayranlık bıraktıracak şeyler bunlar şimdiki şarkıcı ortamına baktığımızda şimdi de kör cerrah ep si dilimde zihnimde aklımda beynimde resmen bağlandım gibi bişey sokakta, yatarken müzik dinlemezdim hiç ama 29 aralık hicri takvimde yeni yıldan itibaren kendimi kaybetmiş durumdayım pesimist bi insan oldum ama sözler o kadar etkileyiciki olmamak eldemi son şarkılarından muammadaki bir sözü burda paylaşmak istiyorum Yeditepenin etrafı misk-i amber rahiyası Yanımda güzeller güzelinin has salihası böyle bir sözü hangi insan oğlu yazabilir boyle soyleyebilir ya sagonun yaptığı rap değil bana göre başka bişey olağan üstü bi müzik yapıyor umarım da hep yapar bunu şu etrafımızdaki güzellikleri kötülükleri ondan güzel anlatan daha görmedim yolun açık olsun Yunus Özyavuz (Sagopa Kajmer)

bende yıllardır dinlerim her şarkısını bilirimde namaz kılıyorsa sanane banane aynı mezaramı gireceksin

• quote:

Orjinalden alıntı: Deathulazam

quote:

Orjinalden alıntı: shoto

Rap dinlemek isteyen ceza dinler.Rap yapmaya çalışanı dinlemek isteyende sagopa dinler.

gerizekalı

şu dhye 10 yaşında çocukların üye olmasına sinir oluyom

Kaç yaşındasın

• quote:

quote:

quote:

Değişik

Sago ve Ceza'dan sonra Türkiye'de rap denince akla gelen ilk isim Sansar SalvoVe daha 19 yaşında.

Sagopa'nın bilgili veya bilgisiz olması sahnede playback yapmasını veya sahnede freestyle yapamamasını engelliyor mu?

Arkadaşlar siz Sago'yu ruh halinizi anlattığı için seviyorsunuz.Bende dinlemiştim bir ara oradan biliyorum

Sagopa önce diss atıp sonra dava açıyor.Underground'da bir Allah'ın kulu Sago'yu sevmiyor.Buna emin olabilirsin.(Sago yalakalarını es geçiyorum.Gerçi bu yalakaları Sago'da tanımıyor o da ayrı birşey)

Sago Sansar'ın yaşındayken acaba ne yapabilmiş?Siz galiba Sansar'ı çok küçümsüyorsunuz.Ayrıca demisinizki her insan hata yapar.O zaman Sansar'ın kişiliğine de laf etmeyeceksiniz.

Sago rap yapmıyor artık bunu anlayın.Zaten kendiside kendi ağzıyla söylüyor bunu.

Bana göre bir albüm yapıyorsanız şarkıların yarısından fazlası insanı eğlendirecek türde olmalıdır.Ama sonuçta her defasında melakolik duygular olması ve çalıntı beatler kullanıp üstüne bir de ben bunları çalmadım demesi değişik geliyor insana.

Kaynak?Sansar ayrı biri zaten ceza sansar vs. toplaşmışlar sagoyu yıkmaya çalışıyolar.Sansar yok paranı verdim bilmem ne yaparım 2 kuruş para kazandı diye kendini bi b.k sananlardan böle cahil insanlar sagopa gibi düzelmez merak etme sen sansar hep küfürlü şarkıları ile anılcak..Özellikle kaynağı istiyorum ama ben sana ben rapçiyim dediği bi kaynak atarım.Youtubeye gir sagopanın nasıl yanideki videosunu izle anlatıyor zaten.Pesimist Rap

• Türkiye'de kalmayan ancak eski şairlerin yazdığı bir şey kullanıyor şarkılarında...aruz ölçüsü buradan da anlıyoruz ki ne kadar zeki ve ne kadar bilgili bir insan...

Edeple Gelen Edebiyat Rapi Onere Etti Şükür
    B*k Kokan Ağızlardan Çıkan Sadece Küfür
    Ben Türkçe Rapi Öldürdüm Sizler Yaşatacaksınız
    Ben Artık Kendimi Buldum Sizler Sapıtacaksınız(Yeahh)
    Kendime Kızmaktan Sesim Kısıldı,Uyumaya Gayret Ederken Kulaklarımda Fısıltı
    Sabahlarım Güneşe Dönük Gecelerimde Ay
    Bir İnsanı Yenmek Leblebi Yemekten Kolay
    ..........Arkamdan Konuşurken Adam Ol Lan
    Senin Dilinin Deydiği Masum Sayısı Kaçtır
    Abesle İştigalin Pektir,Kötek Sana Haktır ,
    Köpeklerin Bile Vefası Seninkisi Yanında Yeğdir
    Muşamba Dudaklarınızı Yırtmak Geliyor İçimden Aklım Gidiyor Başımdan
    Bu Sabırsızlığımı Sabırla Tanıştırmalıyım
    Hasretleri Gönlüme Alıştırmalıyım
    Ben Daha Ne Kadar Hendekli Yollar Aşmalıyım

Nakarat x2
    Atışları Yap Boş Kovanları Topla
    Var Hedefine Mermilerin Hep Iska
    Hey Dobik Senin Rapler Sıska
    Batan Geminin Malları Herkeze Beleş

Eş Eş Rapi Eşele Be Eşşek
    KafKef Fırtına Rap Şimşek
    Afra Tafraya Ne Hacet
    Bilsin Kasabım Bıçak Bir Elimde Keskin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkeskin -- 1 Ocak 2009; 10:42:55 >

• Sansar'ın yaşını yazmış orada!Allah akıl dağıtırken sizler neredeydiniz bilmiyorum.Çıkarın at gözlüklerini!Üstad 2003'te BPG'yi çıkarmıştır.Sansar şuan 19 yaşındaysa 2003'te 14 yaşında olduğunu anlayamıyor musunuz?Sansar adam akıllı çıkıp ilk BPG'yi dinlediğinde neler söylediğini söylese ya?Sansar 14 yaşındayken, Üstad Türkçe Rap'te miladı başlatmıştır.5 sene sonra cebine para girince arkasınada ceza ve tayfasını alıca laf söylemeye başladı.Ulan sansar sen daha toysun.[Sago sana ...]Sen kimsinde Sago'nun kirli çamaşırlarını ortaya koyacaksın!Sen giderken o dönmüştü!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem2602 -- 1 Ocak 2009; 10:51:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyabaN�

quote:

quote:

quote:

Değişik

Kaynak?Sansar ayrı biri zaten ceza sansar vs. toplaşmışlar sagoyu yıkmaya çalışıyolar.Sansar yok paranı verdim bilmem ne yaparım 2 kuruş para kazandı diye kendini bi b.k sananlardan böle cahil insanlar sagopa gibi düzelmez merak etme sen sansar hep küfürlü şarkıları ile anılcak..Özellikle kaynağı istiyorum ama ben sana ben rapçiyim dediği bi kaynak atarım.Youtubeye gir sagopanın nasıl yanideki videosunu izle anlatıyor zaten.Pesimist Rap

www.melankolia.com.tr nin ilk blog döneminde kendi bloğunda yazmıştı.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.