Şimdi Ara

Bu Saçlara Ara Makas Atılır mı? Atılırsa nasıl olur?(RESİMLİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
17.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: W.Axl Rose

quote:

Orijinalden alıntı: Karınca Z

quote:

git direk kazıt bu nedir böyle, uzun saç herkese yakışmak zorunda değil, illa uzatıcam diyorsan ara makas attır tabi, belki berber senin istediğinden biraz fazla kısaltır ama yine de ara makas şart, hele böyle bir saça

EDİT : ayrıca da sen buna yıkaması zor diyorsan git direk kestir uğraşma hiç

yok zaten zayıfım kafam saçı kısaltınca vucuduma göre ufak duruyor illa uzatmam lazım benim

o zaman attır ara makas ama bence erken uzat biraz daha, ben de bir ara kırıkları falan aldırıp çok az bir ara makas attırmak istiyorum ama yine fazla kısaltacak diye korkuyorum, sanırsam gitmiycem, uzasın böyle, bu arada benim saçlar gözümü 1 parmak kadar geçiyor ( banyodan çıkınca ıslakken tamamen indirdiğimde ) ama zamanında ara makas attırdım diye çok güzel şekil alıyor, kat kat duruyor

ve bir de az da olsa uzamasını hızlandırmak için 2 veya 3 günde bir soğuk suyla yıka, tabi bu işin en basiti, limon, zeytinyağı falan da besler diyorlar onları da deneyebilirsin hızlı uzasınlar istiyorsan

http://n1308.hizliresim.com/1d/l/rn4ys.jpg

hayalimdeki saç modeli ama benim saçlarım sanırsam asla böyle olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Rotarian

Ara makas diye girersin düzelte düzelte asker tıraşıyla çıkarsın kardeşim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

git direk kazıt bu nedir böyle, uzun saç herkese yakışmak zorunda değil, illa uzatıcam diyorsan ara makas attır tabi, belki berber senin istediğinden biraz fazla kısaltır ama yine de ara makas şart, hele böyle bir saça

EDİT : ayrıca da sen buna yıkaması zor diyorsan git direk kestir uğraşma hiç

yok zaten zayıfım kafam saçı kısaltınca vucuduma göre ufak duruyor illa uzatmam lazım benim

o zaman attır ara makas ama bence erken uzat biraz daha, ben de bir ara kırıkları falan aldırıp çok az bir ara makas attırmak istiyorum ama yine fazla kısaltacak diye korkuyorum, sanırsam gitmiycem, uzasın böyle, bu arada benim saçlar gözümü 1 parmak kadar geçiyor ( banyodan çıkınca ıslakken tamamen indirdiğimde ) ama zamanında ara makas attırdım diye çok güzel şekil alıyor, kat kat duruyor

ve bir de az da olsa uzamasını hızlandırmak için 2 veya 3 günde bir soğuk suyla yıka, tabi bu işin en basiti, limon, zeytinyağı falan da besler diyorlar onları da deneyebilirsin hızlı uzasınlar istiyorsan

http://n1308.hizliresim.com/1d/l/rn4ys.jpg

hayalimdeki saç modeli ama benim saçlarım sanırsam asla böyle olmaz

yeterince uzayıp iyi bir ara makasla buna yakın bir şeyler yapılabilir, ama wax kullanman lazım, resimdekinin de doğal saçı değildir, öyle saç olmaz

• inş. yapabilirim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.