Bende vurucam 3 numarayada cesaret edemıyorum ayrıca 3 cokmu kısa olur en uzun şekilde makineye vurdurmak için kaç numara demeliyiz berbere ?
Ben bi kere 3 numara icin gittim daha dogrusu her taraf 5 numara oluyodu,yanlar sadece 3 numara oluyordu öyle yaptırıyodum. Berber dediki 5 numara kısa olur 8 numara yapalım dedi tamam dedim yaptı güzel oldu Ertesi sefer baska berbere gittim 8 numara dedim adam öyle bi numara yok berber seni yemis dedi 5 e vurdu:)
Sen berbere git 5 numara de bence. Evet 3 numara biraz kısa oluyor ama 1-2 haftaya kendini toparlar
quote:
Orjinalden alıntı: c0ss
Dallasimo 2. resim 10 numara
Yakışıklı adamsın vesselam
Bende vurucam 3 numarayada cesaret edemıyorum ayrıca 3 cokmu kısa olur en uzun şekilde makineye vurdurmak için kaç numara demeliyiz berbere ?
vur c0ss vur 3e gitsin nede olsa kökü sende dallisimonun dedeği gibi 1-2 haftada toparlanır saç merak etme...
bence üstleri sıfır yaptır yanlardan bırak.
mesela:
Tamam vuruyorum yarın Ben esmerim saçlar siyah falan bakalım nasıl olucak.
quote:
Orjinalden alıntı: tupacamaru
quote:
Orjinalden alıntı: Dallassimo
Arkadaslar yorumlarınız için cok tesekkür ederim. Resimleri nerde cekindigimi merak eden cans icin: İlk resim Ankara - Gölbası İkinci resim Nissh California
@tupacamaru Evet sakakları jiletlemek lazım Cogu zenci ve bi ara justin böyle yapıyordu fakat her berber o sekilde muntazam jiletleyemez diye düsünüyorum. Üstelik bir iki jiletlettikten sonra sıkılırsın bırakırsın zaten:) Git 3 numara de vursun dogalından jiletsiz bi 3 numara sonra cık
eyvallah dallassimo bende öyle düşündüm ama 2 numara yapcam sonra bi çizik yapırırım berbere yanlarla felan uğraşmıyacam...
Cizik yaptıracaksan Tam hatırlamamakla beraber Justin Timberlake in Rock Your Body klibiydi sanırım. Kafanın sag önüne degil de sol önüne daha degis bi cizik atmıstı ki sanırım bu sarkıcı da ondan özenmis. ona bi bakmanı tavsiye ederim
evet justinin o saç stilini hatırladım ama bence bu adama daha çok yakışıyor genelde bu saç modelini güney amerikalılar yapıyor saçları sığ olduğundan mesela milan kalecesi dida sık sık çizik attırıyo esmerlerde daha sık gördüğüm için justine pek yakıştıramadım çünkü saçları sarı herhalde ondan işte klibi 3 klip çekmiş aviatorla ve takım elbiseyle karizma çıkmış bilmiyorum ben beğendim...
Arkadaslar yorumlarınız için cok tesekkür ederim. Resimleri nerde cekindigimi merak eden cans icin: İlk resim Ankara - Gölbası İkinci resim Nissh California
@tupacamaru Evet sakakları jiletlemek lazım Cogu zenci ve bi ara justin böyle yapıyordu fakat her berber o sekilde muntazam jiletleyemez diye düsünüyorum. Üstelik bir iki jiletlettikten sonra sıkılırsın bırakırsın zaten:) Git 3 numara de vursun dogalından jiletsiz bi 3 numara sonra cık
Ben beşiktaş sahilindeki cafe sandım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme