Bildirim
BU SAATTEN SONRA LG V10 ALINIR MI ? (YAZILIM GÜNCELLEMESİ AÇISINDAN)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Android 7.0 son güncellemesi olur. Kronik sorunları oluyor bazı LG modelleri ana konusunda çok şikayetçi olan yoksa alın gitsin tasarım ve donanım olarak güzel cihaz. Şarj biraz üzebilir yalnız. Samsung s6 da bakabilirsiniz.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Android 7 güncellemesi alacağı kesin sonrasında takvim gereği 7.1 alması kuvvetle muhtemel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S7 Edge kullanıyorum zaten.. Amoled ekrana alışamadığım için satmak istiyorum bunu..2150 civarında verdiler.. ben de tekrar borca girmeden LCD ekrana sahip, kamerası iyi bi telefon bakınırken hepsiburada.com da uygun fiyata düştüğünü görünce merak sardım bu telefona.. S7 Edge verilip de bu alınır mı oda tartışılır.. -
Amoled ekranın ne tür eksisini gördünüz ? Bir ara bende baya samsung araştırmıştım ama en büyük korkum ekran yanması ve servis ilgilenmezse sorunlarıydı. Garanti bittikten sonra olursa da büyük şansızlık olur diye düşünmüştüm. -
Naçizane fotoğrafçılıkla ilgileniyorum ve haliyle sık fotoğraf çekip sonrasında da çeşitli düzenleme programlarıyla düzenliyorum fotoğrafı.. Amoled ekranda renkler, insan gönünün gerçek hayatta gördüğünden çok farklı.. Daha doğrusu çok abartılı renkler.. bundan önce iPhone 6S kullanıyordum, onda biliyorsunuz IPS LCD ekran var..mesela onda renkler daha gerçekçi ve insan gözünün gördüğüne çok yakın.. S7 Edge her yönüyle muhteşem bir cihaz; ama ekranının verdiği renklere hiç mi hiç alışamadım.. -
S7 edge distribütörden resmi kayıtlı ise bende de lgv10 var, arzu edersen değişebiliriz.Ben müzik kalitesi için aldım ve çok memnun kaldım ama işim dolayısı ile çok fazla telefon görüşmesi ve mailleşme yapmam gerekiyor ve pil süresi bana yeterli gelmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_edge -- 7 Ekim 2016; 8:13:11 >
quote:
Orijinalden alıntı: distomat
Naçizane fotoğrafçılıkla ilgileniyorum ve haliyle sık fotoğraf çekip sonrasında da çeşitli düzenleme programlarıyla düzenliyorum fotoğrafı.. Amoled ekranda renkler, insan gönünün gerçek hayatta gördüğünden çok farklı.. Daha doğrusu çok abartılı renkler.. bundan önce iPhone 6S kullanıyordum, onda biliyorsunuz IPS LCD ekran var..mesela onda renkler daha gerçekçi ve insan gözünün gördüğüne çok yakın.. S7 Edge her yönüyle muhteşem bir cihaz; ama ekranının verdiği renklere hiç mi hiç alışamadım..
Telefonla fotoğraf çekmek hımmmm çok mantıklı.
Sizin gibileri görmek dahi istemiyorum engel.
Hep söylüyorum amoledi hem seviyorum hem nefret ediyorum artı yönleri; gerçek siyah başarımı, doygun renk üretimi, batarya tasarrufu. Eksi yönleri; mavi piksellerin bir sene içersinde etkinliğini kaybedip ekranın sarıya dönmesi, kolayca amoled yanığı oluşması, kırmızı rengin turuncu görünmesi hal böyle olunca amoled ekranlı cihaz aldığım zaman ekran sarıya dönmeye başladığı an satmışımdır. -
Gerizekalı mısın olum sen... -
evet evet kırmızı renkler turuncuya kaçan bir hal alıyor.. söylemek istediklerimi siz dile getirmişsiniz, tespitleriniz çok güzel..teşekkür ederim.. -
Yoğun kullanımda teşirdeki cihazlar gibi olacaksa ne diye millet o kadar para veriyor ve tutuluyor bu ekranlar çok ilginç. OLED tvler de aynı kaderi paylaşıyor bir süre sonra renklerin bozulması kaçınılmazmış. Bu yüzden fiyatları ucuzlamadı ve ips panel kadar tutulmuyorlar. Ama renk başarımı ips 'e göre çok daha iyi oled'n ama ömür olarakda çok kötü. -
Evet distribütör garantili.. Üzerine ne kadar vereceksiniz peki ? -
Malesef öyle aslında organik led daha çok geliştirilmesi gereken bir teknoloji -
Bense aksine LCD'lerin ren başarımının daha iyi olduğunu düşünüyorum.. Amoled'de renkler bana çok abartılı geliyor ve gerçekçi değil.. 20 senedir cep telefon kullanıyorum, ilk defa amoled ekranlı telefon kullanıyorum ve hiç alışamadım ekranın ürettiği renklere..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi distomat -- 7 Ekim 2016; 16:00:12 > -
LCD çeşit çeşit hocam önemli olan panel. IPS panel CRT ye yakın renkler sunabiliyor. Ama bu da kalite kalite değişiyor. OLED de kalibrasyonu firma adam akıllı yaparsa ips gibi renk alabilirsiniz. siyah başarımı falan ips den daha üstün. Ama ömür kötü işte :/
Benim tavsiyem telefon yerine ips monitör alın bir tane. :) -
S7 Edge, S serisinin en iyi cihazı. Hatta kalemsiz bir Note bile denebilir. Pil ömrü ve sunduğu deneyim tartışılmaz. V 10 ise çok iyi donanımsal özelliklere rağmen pil ömrü ve ekrandaki kronik ghosting ile sınıfta kalıyor. Ben de zamanında mizik dinlemeyi sevdiğim için alacaktım ama pil performansından ötürü vazgeçtim.
S7 Edge'den V10'a geçmek attan inip eşeğe binmek olur.
Ayrıca anlamadığım nokta fotoğraf düzenlemeyi telefonda mı yapıyorsunuz ki? Bilgisayara attığınız foto zaten abartılı renkte olmayacaktır.
Arkadaşlar s7 edge in fiyatı malum v10 a yedek batarya alırsınız olur biter arta kalanıda başka işlerde değerlendirin derim
quote:
Orijinalden alıntı: distomat
S7 Edge kullanıyorum zaten.. Amoled ekrana alışamadığım için satmak istiyorum bunu..2150 civarında verdiler.. ben de tekrar borca girmeden LCD ekrana sahip, kamerası iyi bi telefon bakınırken hepsiburada.com da uygun fiyata düştüğünü görünce merak sardım bu telefona.. S7 Edge verilip de bu alınır mı oda tartışılır..
Kesinlikle geçilmez. V10'a son güncelleme 7.0 olur güncelleme için alınacaksa hiç alınmaz. LG'de bazen kronik sorun olabiliyor şansınıza kalmış. Bende bir sorun çıkmadı. Belki G5 alınabilir ama Samsung bu sene güzel cihazlar çıkardı. Amolede niye alışamadınız ki? Fotoğrafçıyım demişsiniz amoled ekranın güzel göstermesi dezavantaj değil bence.
Herkes Samsung için iyi konuşmuş ancak ben S6 serilerinin Android 8 alacağını sanmıyorum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- mi kumanda vestel klima yok
- telefon fabrika ayarlarına dönerse neler silinir
- iphone arka kamera ters çekiyor
- sistem arayüzü yanıt vermiyor ne demek
- internetsiz radyo dinle
- redmi note 15 pro
- good lock
- huawei sağlık
- samsung s27 ultra
- one ui 8 watch
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X