Şimdi Ara

Bu saatten sonra ipad 3 almak mantıklı mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bir ipad almak istiyorum ama gerek apple'ın ipad 3'ü kaldırması gerek de ipad 4'ün çok daha hızlı olması bakımından ipad 3 almak ölü yatırım olur mu, düşüncelerinizi merak ediyorum



  • iPad 3 ve iPad 4'ü kullandım, uygulamalar 1 saniye kadar daha hızlı açılıyor, ön kamera daha iyi. Başka bir farklılık yok. Ama almışken en iyisini almak daha mantıklı bana göre.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Clint Eastwood

    iPad 3 ve iPad 4'ü kullandım, uygulamalar 1 saniye kadar daha hızlı açılıyor, ön kamera daha iyi. Başka bir farklılık yok. Ama almışken en iyisini almak daha mantıklı bana göre.

    Evet genel kullanim olarak pek fark yok gibi gorunuyor ancak, gecenlerde bir videoda iphoto dan resim mi donusturuyodu bisi yapiyodu adam ve bu tur islemlerde cok fark atiyor ipad 4.
    Ipad 4de a6 kullanildigi icin daha az isinacagi kanaatindeyim, ipad3 bazen oldukca isinabiliyor(mesela yarim saat fln youtube dan video izleyince en az 45 derece oluyordur)calismasina engel diil ama rahatsiz edici olabiliyor bu durum
    Yani bence ipad 4 tercih edilmeli, ancak arada 400 lira fln oynarsa ipad 3 de alinabilir

    Birde ben ipad 3 kullaniyorum ios 6.1 beta 3 yuklu, app store ve itunes store kasiyor, ozellikle itunes storeda sarkilari kaydirirken cok kasma oluyor, ipad 4 te durum nasil acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virusneo -- 16 Aralık 2012; 11:52:58 >
  • " 0 " alacaksanız aynı fiyatlara satıldığı için ve daha iyi olduğu için ipad 4 (kılıf vs aksesuarlarda biraz değişiyor biliyorsunuz ).Ben ipad mini kullanıyorum ipad 2 ve ipad 3 kırması ,oyunlar kusursuza yakınken. iPad 3 te olur 4 'te sonuç ta PC değil bunlar mobil eğlence ve iletişim içn kullandığımız araçlar.

    2. el alacaksanız ipad 3 için tabi min 300-350 TL fark olmalıdır bence. Sıfır ipad 4 ile fark açısından.Bence acele etmeyin,1 ay içinde ipad 4 2. el piyasası oluşur.
  • Ya kardeşim senin paran en iyi hangisine yetiyorsa onu al. iPad 3 neden ölü yatırım olsun appleda çoğu şey ölü yatırım yenisi olsun açısından bakarsan. Adam 5 haftada yeni model çıkartıyor şu ana kadar iPad2'den 3'e geçiş dışında çıkardığı ürünler arasında neredeyse hiçbir zaman fark olmadı.

    Bir sürü arkadaş vardı param iPad2'ye yetiyor alayım mi ölü yatırım mı olur diye soruyordu herkes dedi en yenisini almak en iyisi biraz daha biriktir be oldu şimdi de 4 çıktı onu bekliyorlar. Hız açısındn konuşarak söylüyorum özellile cpu bakımından apple her yeni model çıkarttıgında bi tane bar grafik yollar piyasaya bütün özellillerinin bir önceki modelden 2 kat daha hızlı olduğunu gösterir, ama aslında böyle bişeybyoktur.

    Yani özet geçmek gerekirse şu an neye paran yetiyorsa onu al ve hemen kullanmaya başla yoksa en yenisi peşinde koşar durursun. Paran 4'e yetiyorsa 4'ü diğerine yetiyorsa diğerini al. Yenisinde teke özellik lightning girişi onunda veri aktarımında .5 saniyelik hız farkı var :D, ben demiyorum bunu iphonedo test etmiş videosunu da çekmiş.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam sen ipad 3 ile ipad 4 arasında fark yok diyenlere aldırma. sallayıp duruyorlar. işlemci modeli, hızı farkını biraz araştırsalar farkın olup olmadığını anlarlar.

    sen almışken ipad 4 al. evet şimdi mevcut uygulamalarda hız farkı aman aman görünmüyor. ancak ileride bu fark çok bariz bir şekilde belli olacaktır. iphone 4s çıktığında da hızı ip4 ayarında diyorlardı. bir de şimdi test etsinler bakalım.

    kesinlikle ipad 4 al hocam. ipad 3 ten hele ki ısınma problemi varken uzak dur
  • Hocam ipad 2 bile alınır bırakın 3ü.. 2lerin fiyatı süper şu sıralar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.