Şimdi Ara

Bu saatten sonra en mantıklısı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
3
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ygsye 3 ay kaldı tr - sosyal hiç çalışmadım biyo kimya bitmek üzere neredeyse bitti fizik çok eksik var palme k.a ile yeniden başlamayı düşünüyorum mat 4-5 konu eksik geo 0 bir yandan organiğe limit türeve başladım ygsden önce bitirmek istiyorum 80-85 net yapıyorum bu saatten sonra ne yapmalıyım sizce ?
    sınıf hocası 3 ayda bişey olmaz ygs bırakın lys çalışın felan dedi kafam karışık motivasyonumuda düşürüyor adam böyle konuştukça son 3 ay ne yapmalıyım ?

• Takip. Ayni durumdayim sadece biyolojide fazla calisamiyorum cozesim gelmiyor. Onerdigin kitap var mi palme sb disinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metroloji M kullanıcısına yanıt
    hocam ben fundamentals den konu dinliyorum sonrada palme sb veya finalin verdiği kitapları çözüyorum sizn neden çözmek istemiyorsunuz biyolojiyi?
  • fal17 F kullanıcısına yanıt
    Cok konu tekrari istiyor hocam sklyorum cozerkende

• UP
  • Jokerberg kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam söylediği sözler bizi ilerleteceğine daha beter motivasyonumuzu bozuyor sözel + fizik kassam 3 ayda baya etki edeceğini düşünüyorum bende kaldıki ben lysde çalışıyorum bir yandan
  • +++
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3 ayda net artmıyorsa millet neden ygs çözüyor?

• Ben sunu farkettim birak ygs calismayi lys calis ygs icin denemeyi coz 12 saat sonra felan yaptiklarini tekrar yapamadiklarina ugras yanlis surekli cikan konulara yogunlas. Sahsi fkrimdir

• Şahsi fikrim ciddi anlamda eksik varsa ocağa kadar ygsyi bitirmelisin eksik konularını az çok ocakta lysden de ilerlersin ama son ay şubatta zaten herkes yavaştan lysyi bırakıyo ister istemez full ygs olmaya basliyo normal olarak o zamanda abanirsin deneme şudur budur moralini bozma denemelerden sonra eksiklerine yogunlas 80ler düzgün bi ritimde sınava yakın 120yi bile görür

• Agila` A kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim yorumun için benim en büyük sorunum iyi bir tekrar yapamamam galiba bu arada düzgün ritimden kastınız nedir hocam ?
  • Günlük çalışma programın belli bi saatin üzerinde olucak verimin dusmeyecek şekilde kendini en iyi sen tanırsın programlarını çalışma şeklini ona göre ayarlaman gerek ve artık 3 ay kaldı normal bi tempodan fazlası gerekiyor bunu da unutmamalisin her denemeden sonra yanlışlarının üzerine git en iyi böyle ogrenirsin lysyi de birakmadan zaten ygsde bisey yok aslında benim sıkıntım fen mesela bu sıralar full fen kasiyorum kendime göre bi plan yaptım önce konuyu en iyi şekilde ogrenerek yazarak calisiyorum notlar alıyorum sonra da elimdeki tüm kaynakları tariyorum bu şekilde ocağa kadar surdurucem sonrasi denemelerle artık :)

• Agila` A kullanıcısına yanıt
    Tempoyu arttırmak gerek haklsınız dershane çok vaktimi yiyor benim ama 2.dönem açığa geçicem büyük ihtimalle daha çok vakit kazanırım diye düşünüyorum inşallah olur hocam sizede başarılar bu arada mezunmusunuz siz ?
  • nicksizayı kullanıcısına yanıt
    hoca biraz eski kafa daha önce hiçbir öğrencisi yapamamış 3 ygsden 2 önce izin alsanız yeter 2 hafta önce izin almaya gerek yok lysde kullanırsınız 120 net yapan öğrencilerim 2 hafta izn aldı kafaları karıştı ygsde 70 net yaptılar vs vs moral bozuyor anlican
  • İşin bilincinde olan bir 12.sınıf diyelim hocam mezun değilim aynı sıkıntılar bende de var tabiki ama ben temel lisedeyim biraz daha zaman kazancı var

• Devlet okullarında biraz öyle oluyo ozelde daha bilinçli sanki sen calismana devam et sadece hoca değil etraftakiler hep düşürmeye calisicaktir önemli olan yoldan şaşmamak.

• Aslında hocan doğru söylemiş.Lys konularına çalışınca ygs netlerin de artar.

• Hocan salakmış kardeş geçen sene bu zamanlar 85 90 met yapıyordum şuan tıptayım o über net artışı hep son 1.5 2 ayda oluyor

• Hocalari mocalari umursama otur eksiklerini kapat lysden de birkac konu hallet subatin basi gibi articak netlerin sabret

• MezununDibi kullanıcısına yanıt
    inş. hocam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.