Şimdi Ara

Bu saatten sonra Bass Gitar alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi humble mumble -- 17 Haziran 2021; 11:46:50 >

• Silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi humble mumble -- 17 Haziran 2021; 11:46:57 >
  • Bence ucuz bir gitar alıp çalmaya başla hocam denemeden göremezsin çalıp çalamayacaığnı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: protar50

Bence ucuz bir gitar alıp çalmaya başla hocam denemeden göremezsin çalıp çalamayacaığnı.
    Silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi humble mumble -- 17 Haziran 2021; 11:47:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykayserili

Ya benim pek müzik bilgim yok. Nota bilgim 0 diyebilirim. Ama kulağım iyidir. Hani herkes söyler belki bunu ama gerçekten sağlamdır.
    Gitar dediğim gibi klasik olarak denedim. Ama olmadı. Beceremedim açıkçası. Parmaklarım falan acıdı.

196 boyundayım ve zayıfım. Parmaklarım uzun ince. Pek gitara elverişli değil sanki? Dediğim gibi yine onca para verip sonra ''çalamadım, satıyorum.'' demek istemiyorum.

Aslında uzun parmak daha iyidir gitar için bence.O zaman çevrenizde stüdyo varsa gidin orda bir saat deneyin çalmayı olucak gibiyse alırsınız bir gitar.
  • Silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi humble mumble -- 17 Haziran 2021; 11:47:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.