Şimdi Ara

Bu saatte helikopter geçti düşecek sandım uykum kaçtı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bursa ihsaniye üstünden helikopter geçti tamda uçuş hattı altında ev,yönü istanbula doğruydu
    kuzey batı yani

• Anlaşıldı Delta.
  • olur öyle...
  • ben karaşahin

saat 12 yönünde 2 tane f16 görüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ColDasHeLL -- 26 Ekim 2011; 3:04:34 >
  • aynen bu saatte sesi duyunca bende şaşırdım baya alçaktan geçti hayırdır işallah dedim girdim içeri
  • çekirge üzerinden yoluna devam etti, tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: YmE17

aynen bu saatte sesi duyunca bende şaşırdım baya alçaktan geçti hayırdır işallah dedim girdim içeri

ben ilk gördüm
    kırmızı yanıp sönen lambası vardı ama karanlıkda sivilmi askerimi anlayamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet ben de gördüm kırmızı kırmızı gidiiyordu

yer setbaşı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkjb

çekirge üzerinden yoluna devam etti, tamam

çekirge tarafından gelıyordu acıbadem tarafına gitti hasta getirmiş olabılırler
  • şu an geri dönüyor, tamam
  • çekırgeye dogru geri donuyor suanda
  • şimdi yine geçti ama yakalayamadım görüntüyü
    acıbadem bize 1 km uzakta 10 dakka sürmez
  • roger that
  • Beyler suanda helikopter z yolunun orda ormanlik yere ısık tutuyo yoldada jandarmalar var büyük ihtimalle yoldan asagı araba uctu onlari kurtarmaya çalısıyolar...
  • optimus prime yardıma geliyor kuzey 120 26 54 yonunden
  • Konuyu okuyunca cama ciktim. Helikopter ormana isik tutuyor. Yolda da iki tane kirmizi isik var ambulans veya itfaiye olabilir. Beşyoldan bu kadar gozukuyor :D
  • Bi tanesi teleferik tarafindan gecti şimdi ne oldu acaba acayip merak ettim.
  • yine geçti, tamam
  • 3 adet c 130 güneydoğu yönünde ilerlerken görüldü.

aah ah nerdee..
  • -Crew, this is AC130 gunner. We have 12 tango to the south west over!

-Solid copy! Engage the enemies!

(Buuffffffffff, BOOOM)

-12 plus K.I.A good hit gunner good hit.

-Misif 1-3 this is Misif 3-2 pertols c'oming this way, 5 infantiry, frag grenades, assault rifles and fallowing jeeps. 7-1-7-8-4-1-2 Danger close, fire missile over!

-Negatife, negatife they are too close our infantries. We cant engage - i repeat; we can't engage flashing beacons on the main highway, over!

-Aaah, solid copy AC crew... Damn crew! We have been compromised, I repeat we have been compromised, now heading to Extraction Point Four!

-Alpha Six, AC-130 is en route. Sent the BlackHawks to Extraction point four, over! ETA - 20 minutes. Don't be late. We're stretchin' our fuel as it is. Out.

-Lets go lets go behind me!

(tatatatatatataatatatataat)

-Shit im hit! Use your grenade luncher! Taking fire 12 o'clock! We need the predator drone lets gooo! GRENADEEE!

-The predators are offline! I repeat, the predators are offline!!!

MISSION FAILED. GO GET SOME SLEEP.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.