Şimdi Ara

Bu Rio hangi Rio?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2003 model hatchback bir kia rio aldım. araba sitelerindeki ilanlara baktığımda luxury ile comfort arasında görüntü olarak bir fark göremedim. arabanın arka sağ tarafında LS yazıyor. şimdi bu araba luxury mi comfort mu? nasıl anlayacağım ? aynı tipteki başka bir arabanın resmi alttadır:

Bu Rio hangi Rio?

• bende aynısı var.. confort modeli.. zaten luxury diye bi versiyona hiç rastlamadım..
  • nasıl biliyorsunuz confort olduğunu (ben luxury olduğunu iddia etmiyorum, sadece merak ediyorum), faturasında falan mı yazıyor acaba? çünkü aynı arabayı bazı ilanlarda luxury diye satıyorlar. (pek birşey değişmeyecek ama dedim ya merak :))
  • rutsatta belli olur.. confort olarak yazıyor çünkü.. klima tek havayastığı elektrikli camın artısı varsa luxury dur.. değilse conforttur..
  • ruhsatta tüm detaylara baktım sadece DC KIA RIO yazıyor. klima, tek hava yastığı var. tüm camlar elektrikli, artısı derken ne kastettiniz anlayamadım, elektrikli ayna ve otomatik cam kilidi de var. bu durumda luxury mi benimki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necoxelans -- 27 Mayıs 2010; 22:56:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Rio neden tutulmuyor?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.