Şimdi Ara

Bu programı sevmeyen tek benmiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskiden Komedi Dükkanıydı şimdi Müdür ne'aptın olmuş. Herkes kahkaha atarak izliyor ama bana samimi ve komik gelmiyor. Sizce ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ZEVKSİZ İNSAN ZEVKSİZ İNSAN ZEVKSİZ İNSAN ZEVKSİZ İNSAN ZEVKSİZ İNSAN ZEVKSİZ İNSAN ZEVKSİZ İNSAN ZEVKSİZ İNSAN ZEVKSİZ İNSAN ZEVKSİZ İNSAN ZEVKSİZ İNSAN ZEVKSİZ İNSAN ZEVKSİZ İNSAN ZEVKSİZ İNSAN ZEVKSİZ İNSAN ZEVKSİZ İNSAN ZEVKSİZ İNSAN ZEVKSİZ İNSAN ZEVKSİZ İNSAN ZEVKSİZ İNSAN ZEVKSİZ İNSAN ZEVKSİZ İNSAN ZEVKSİZ İNSAN ZEVKSİZ İNSAN ZEVKSİZ İNSAN ZEVKSİZ İNSAN ZEVKSİZ İNSAN ZEVKSİZ İNSAN ZEVKSİZ İNSAN ZEVKSİZ İNSAN ZEVKSİZ İNSAN ZEVKSİZ İNSAN ZEVKSİZ İNSAN ZEVKSİZ İNSAN ZEVKSİZ İNSAN ZEVKSİZ İNSAN ZEVKSİZ İNSAN ZEVKSİZ İNSAN ZEVKSİZtipineİNSAN ZEVKSİZ İNSAN ZEVKSİZ İNSAN ZEVKSİZ İNSAN ZEVKSİZ İNSAN ZEVKSİZ İNSAN ZEVKSİZ İNSAN ZEVKSİZ İNSAN ZEVKSİZ İNSAN ZEVKSİZ İNSANsokayımZEVKSİZ İNSAN ZEVKSİZ İNSAN ZEVKSİZ İNSAN ZEVKSİZ İNSAN ZEVKSİZ İNSAN ZEVKSİZ İNSAN ZEVKSİZ İNSAN ZEVKSİZ İNSAN ZEVKSİZ İNSAN ZEVKSİZ İNSAN ZEVKSİZ İNSAN ZEVKSİZ İNSAN ZEVKSİZ İNSAN ZEVKSİZ İNSAN ZEVKSİZ İNSAN ZEVKSİZ İNSAN ZEVKSİZ İNSAN ZEVKSİZ İNSAN ZEVKSİZ İNSAN ZEVKSİZ İNSAN ZEVKSİZ İNSAN ZEVKSİZ İNSAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbfprivet -- 20 Mart 2016; 20:59:10 >
  • ben 2 sezonda da televizyonla izliyordum.komedi dükkanını da izledim tvde arkadaşım hoşgeldini de.şimdi müdür ne'aptin olcakmış ama izlemem.ben hala eski komedi dükkanını açıp izliyorum.en iyisi oydu.adam hala 1 numara orası ayrı ama ben eskisini daha çok seviyorum.komedi dükkanı olan :D
  • Bunlari izleyen adamin aklindan suphe duyarim

• 10 yıldır aynı espiriler
    kilişeden ölen var

• Gerçekten de komik değil.Buna gülenin psikolojisi bozuktur.
  • Beğenmiyor olabilirsiniz saygı duyarım ama bok atmayın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • harbiden iğrenç millet nasıl izliyor bunları aklım almıyor.
  • Benim için komedi dükkanıda çöp güldür güldür de, ÇGHB çıtayı çok yükseltti bunlar zevk vermiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: LG OPTIMUS

Eskiden Komedi Dükkanıydı şimdi Müdür ne'aptın olmuş. Herkes kahkaha atarak izliyor ama bana samimi ve komik gelmiyor. Sizce ?

rap dinliyomusun
  • kardeş televizyonu açınca başka bir şey bulamıyon diziler haricinde insanlar mecbur bir süre sonra alışıyon istemsiz gülüyon dene derim
  • Adonis İsmail'i izleyin :) Gülmek garanti :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasar.

quote:

Orijinalden alıntı: LG OPTIMUS

Eskiden Komedi Dükkanıydı şimdi Müdür ne'aptın olmuş. Herkes kahkaha atarak izliyor ama bana samimi ve komik gelmiyor. Sizce ?

rap dinliyomusun

Hayır

• Aynen ben de hic komik bulmuyorum izlemiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.