Şimdi Ara

BU PORSCHE CAYENNE 295 YAPIYOR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TechArt tarafından modifiye edilen ve Magnum adı verilen Porsche Cayenne sınıfının hız limitlerini zorluyor?...

Alman otomobil üreticisi Porsche'yi 4x4 sınıfında temsil eden Cayenne ünlü tuning firması TechArt tarafından modifiye edildi. Magnum adı verilen bu çok özel Cayenne'in güçlendirilen motoru tam 600 HP güç üretiyor. Saatte en fazla 295 km/s hıza ulaşabilen Magnum'un fabrika verilerine göre 0-100 km/s hızlanması ise 4.5 saniyede gerçekleşiyor.

Cayenne Turbo modeli üzerine geliştirilen Magnum'un sportif body kiti özellikle yere kadar uzanan ön tamponuyla agresif bir görünüm oluşturuyor. TechArt'ın son sanat eseri ekim ayında Londra'da sergilenecek.

KaynaK: Arabam.Com

• Neden oldugunu bılmıyorum ancak Techart ın BODY kitlerinden hıc hoslanmıyorum. Soz konusu araca gelirsek Zaten alcak yapısı olan Cayenne bu modofikasyon ile sınıfıntan cıkmış ne oldugu belirsiz bir araç gibi duruyor.
  • aracın karakteri gitmiş

SW gibi olmuş

birde önde ikili sisler berbat durmuş

performansa laf yok inanılmaz
  • Tech art da vinci tablolarına, "ben daha iyi yaparım" edasıyla fırça vurup herşeyi berbat eden bi firma benim gözümde...

Araç profilden ne kadar güzel görünüyor ise karşıdan da bi o kadar rezil duruyor...
  • Profosyonel firmalar bu uygulamaları yaptıktan sonra aracı şöyle bir koyup hiçmi karşısına geçip bakmıyorlar Allah aşkına , vay be ne güzel araç yaptık mı diyorlar hey allahım ..

Bebekte bi q7 var beyaz artık ne yaptı abt mi techart mı bilmiyorum adam farklı olmak için çabalamış ama eşşeğin biyerine kelebek konmuş gibi duruyor ,

hani zevk ve renk meselesi diyeceğimde yok yok bu direk öküz
  • Bence kullanım amacı dışına çıkarak tamamen performans odaklı bir yaklaşımın ürünü olmuş?...

•  BU PORSCHE CAYENNE 295 YAPIYOR ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CYBORG00TR,

Senin topikteki 310 yapıyor ne yapacağız pistte tur mu attırsak?...

• bu moddan sonra 1 depoyla 50 km falan yapar heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarSaw

bu moddan sonra 1 depoyla 50 km falan yapar heralde

Benzin deposunuda modifiye etmişlerdir!...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEWMAN2007 -- 27 Haziran 2008; 23:37:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.