Şimdi Ara

Bu Pazara Nokia Hükmediyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Microsoft'un akıllı cihazlar için geliştirdiği
    Windows Phone 8 işletim sistemini Lumia
    modelleriyle karşımıza çıkaran Nokia,
    beğeni kazanmayı başardı. Bu pazardaki
    talihsiz gidişatın Microsoft desteği ile
    değiştiren başarılı şirket, Windows Phone
    8'li cihazlar içerisinde en çok satan üretici
    olma unvanına da sahip oldu. Şimdilerde
    kendisi de Microsoft cephesine geçen
    Finlandiyalı üretici, reklam ağı AdDuplex
    tarafından yayınlanan raporlara göre,
    Windows Phone pazarının yüzde 88.4 gibi
    devasa bir dilimine hükmediyor.
    Özelikle Çin pazarında Lumia modelleriyle
    dikkatleri çeken Nokia, cihazlarıyla yüksek
    satış rakamlarına ulaşmayı da başarıyor.
    Çin'de en çok satan Windows Phone 8
    işletim sistemine sahip cihazlara dair
    hazırlanan raporda, ilk 10'sa Nokia'nın
    Lumia modellerinin olduğu gözlendi. Dünya
    geneline bakıldığında en çok satan Windows
    Phone 8'li cihazın da Lumia 520 olduğu
    biliniyor. İkinci sırada ise Lumia 920
    karşımıza çıkıyor. 22 Ekim'de tanıtımını
    gerçekleştireceği Lumia 1520 adını verdiği
    phablet modeli ile de güçlü satış rakamlarına
    ulaşacağının sinyallerini veren Nokia,
    Windows Phone 8 pazarını tek elinde
    bulunduruyor......gerçekten de öyle mı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• valla öyle meydanı boş buldu 250 tane model çıkardı : ) alırlar yakında nokianın gazını
  • 250 tane mi samsung olmasın o Nokia her segmente telefon çıkardı 250 tane oldu nasılsa

• Bu sene S4 ismiyle çıkan Samsung telefonları kadar Nokia'nın telefonu yoktur. Amma saçmaladın sende

• quote:

Orijinalden alıntı: emrecan21

Bu sene S4 ismiyle çıkan Samsung telefonları kadar Nokia'nın telefonu yoktur. Amma saçmaladın sende

genel tartışma konusu bence

• cCc.KaaN.cCc44 C kullanıcısına yanıt
    Resmen saçmalamış yani hocam ben ne diyeyim.

• quote:

Bu sene S4 ismiyle çıkan Samsung telefonları kadar Nokia'nın telefonu yoktur. Amma saçmaladın sende

evladım bir kendine gel bir haddini bil istersen uğraştırma beni : ) konu android ilemi ilgili ? adam wp den bahsetmiş samsung kaç tane wp çıkardı ? hadi bakiyim ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 24 Eylül 2013; 19:00:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evladım derken, hayırdır? " valla öyle meydanı boş buldu 250 tane model çıkardı : ) alırlar yakında nokianın gazını" demişsin. Ne meydanı boş bulması hocam? Adam en doğrusunu yapıyor. Biz mi dedik Samsung'a Ativ S'ten başka model çıkarma diye. Bu piyasa da Nokia tekel. Öyle olmaya devam edecek

• s4, s4 mini, s4 active, s4 zoom vs vs vs. Konuşuyorlar ama boş konuşuyorlar
  • quote:

Evladım derken, hayırdır? " valla öyle meydanı boş buldu 250 tane model çıkardı : ) alırlar yakında nokianın gazını" demişsin. Ne meydanı boş bulması hocam? Adam en doğrusunu yapıyor. Biz mi dedik Samsung'a Ativ S'ten başka model çıkarma diye. Bu piyasa da Nokia tekel. Öyle olmaya devam edecek

hayır hayır .. aynen onları yazdım .. birine laf sallarken ne yazıldığını çizildiğini iyicene okumalısın boşa tartışma çıkar yoksa ha yok tartışma çıksın diyorsan sabaha kadar tartışırım .

Bak konuyu nereden nereye çektin . Tekel ne demek ? Tek marka tek üretici .. Htc ye ne oldu ? Huawei ye ne oldu ? Samsung a ne oldu ? Lg nin yeni çıkaracağı ve saydığım markaların yeni çıkaracağı modellere ne oldu ?

Ayrıca gelecek modeller belli . Dediğim doğru gelsin bu modeller alırlar gazını ..

• quote:

Orijinalden alıntı: coolsten

s4, s4 mini, s4 active, s4 zoom vs vs vs. Konuşuyorlar ama boş konuşuyorlar

bunların hangisi w8 kullanıyor ? dolu konuşmuşsun da ..
  • Beyler ilk mesaj uzun diye okumadan laf sallıyorsunuz sanırım .. Bir okuyun gerginlik çıkmasın boşuna eleman wp den bahsetmiş .. Konunun nokianın kalitesi yada android ile bir alakası yok haberiniz olsun : )
  • Adam hakli beyler konu wp ile ilgili android tellerle ne alakasi var.

• Saygıda kusur etmemeye çalışırım. Siz ne derseniz öyle olsun

• quote:

Saygıda kusur etmemeye çalışırım. Siz ne derseniz öyle olsun

neden hemen kabulleniyorsunuz ? haklı olan sizdiniz
  • MustafaPasam kullanıcısına yanıt
    Lafı uzatmak istemedim hocam. Yoksa sabaha kadar tartışırım o benim için hiç sorun değil. Üstelik abimizi biraz da sevindirmek için yaptım. Kendini haklı görmeler falan. Haber Nokia hakkında değil Windows Phone hakkında diyor, konu başlığında Nokia yazıyor. Yok böyle bir mantık

• quote:

Lafı uzatmak istemedim hocam. Yoksa sabaha kadar tartışırım o benim için hiç sorun değil. Üstelik abimizi biraz da sevindirmek için yaptım. Kendini haklı görmeler falan. Haber Nokia hakkında değil Windows Phone hakkında diyor, konu başlığında Nokia yazıyor. Yok böyle bir mantık

ben basta ne dedım tartışma konusu senn dedıgın...kı uzatmanın anlamı yok ben haberı o baslıkta ve o ıcerıkte gorup o sekılde paylastım bunun benım ıcın mantıgı bu onemlı olan haberın dogrulu...

• Adam resmen saclamamaninda otesine gecmis. 250 model cikartmis, alirlar gazini. Laflara gel, su an windows phone gittikce yayiliyorsa bunun tek sebebi o 250 modeldir. Oldu nokia seni dinlesin, htc gibi 2 model cikartsin olsun bitsin. Yanliz unuttugun birsey var, htc ve samsung androidte kullandigi icin windows phone ekosistemine pek yanasmiyor. Nokia ise sadece wp8 kullandigi icin (asha'yi saymiyorum) dogal olarak fazla model cikartmak zorunda. Blackberry mukemmel bir isletim sistemi yapmasina ragmen model sayisi sizin istediginiz gibi az oldugu icin ne yazikki basarili olamadi. Nokia en dogru hamleyi yapip her fiyat segmentine hitap edecek modeller cikardi ki bence dahada cikarmali. Kabul edin artik sacmalaninda sinirini gecmissiniz.

• Benimle aynı fikirde olanlar varmış demek ki. Nokia'nın MS ile yürümesi en doğrusu bence. Ve bu şekilde her fiyata iyi özellikte telefon çıkartırsa yok satar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaPasam

quote:

Saygıda kusur etmemeye çalışırım. Siz ne derseniz öyle olsun

neden hemen kabulleniyorsunuz ? haklı olan sizdiniz

hayırdır hocam sen neden çocuğu gaza getiriyorsun ? : ) çocuk zaten heyecanlı değişik bir tip kafasına göre yazmış çizmiş yine bak abisine kusurda etmek istemiyormuş : ) şimdi ters birşey der istemeden sonra sen gaza getirdin olur .. Ayrıca yaptığın hareket çok yanlış diğer elemanları da fişekledin benide uğraştıracaksın .. Bak bir tanesi yırttı kendini saçmalamış deyip duruyor şimdi ne anlatılır bunlara ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.